Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΚΑΠΙΝΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ... ΠΑΟ


Ο Στέφανος Καπίνο μίλησε για το ματς με τον Ατρόμητο αλλά και την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό την επόμενη εβδομάδα.

Ηταν ο πολυτιμότερος του Ολυμπιακού. Αντέδρασε σωστά σε όλες τις περιπτώσεις. Είτε με αποκρούσεις, είτε να κλείνει το οπτικό πεδίο στους παίκτες του Ατρομήτου. Ο λόγος για τον Στέφανο Καπίνο ο οποίος μίλησε μετά το τέλος του αγώνα.

«Δεν ήταν ένα από τα καλύτερά μας παιχνίδια. Είναι σημαντικό να περνάς μια δύσκολη έδρα και μας δίνει μεγάλο κίνητρο για τη συνέχεια. Είμαστε στεναχωρημένοι για το γεγονός ότι δεν πιάσαμε την απόδοση που θέλαμε αλλά κρατάμε τη νίκη», είπε αρχικά για να προσθέσει ότι 

«Είναι βαρύ το πρόγραμμα, είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα αλλά κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Και μέχρι στιγμής σ' έναν πολύ δύσκολο μήνα τα πήγαμε εξαιρετικά».

Οσο για την κακή εικόνα που έχει ο Ολυμπιακός εκτός έδρας; «Είναι κάτι το οποίο μας έχει προβληματίσει. Πήραμε όμως τους τρεις βαθμούς αλλά όντως η εικόνα μας δεν είναι πειστική», τόνισε για ν' αναφερθεί στη συνέχεια στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

«Πήραμε τα δυο πρώτα. Με τον Παναθηναϊκό θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέρουμε όλοι την σημασία του αγώνα κι ελπίζουμε ότι την άλλη εβδομάδα θα μεγαλώσουμε κι άλλο την διαφορά».

Πιο αναλυτικά:

-Για τη νίκη και την εμφάνιση: «Ομολογουμένως δεν ήταν από τα καλύτερά μας ματς. Παίξαμε σε μια δύσκολη έδρα. Η νίκη αυτή είναι κινητρο για τη συνέχεια. Είναι σημαντικό που κερδίσαμε. Έρχεται τώρα ένα ακόμα σημαντικό ματς για το πρωτάθλημα, την άλλη εβδομάδα. Αυτό που μένει εξάλλου είναι οι τρεις βαθμοί».

-Για τα πολλά συνεχόμενα σημαντικά ματς: «Όντως είναι βαρύ το πρόγραμμα. Είμαστε όμως μαθημένοι στα δύσκολα. Παίρνουμε σε κάθε ματς τους 3β. Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Δεν μπορούσαμε σήμερα να κοιτάμε μπροστά το ματς με την Αστάνα, ούτε με την Αστάνα θα κοιτάμε τον Παναθηναϊκό. Είναι ένας πολύ δύσκολος μήνας αλλά τα έχουμε καταφέρει εξαιρετικά».

-Για τις διαφορές στην εικόνα μεταξύ εντός και εκτός έδρας αγώνων: «Έχετε δίκιο. Πρέπει να το διορθώσουμε αυτό. Είναι σίγουρα θετικό ότι καταφέρνουμε να κερδίζουμε τους 3β. Το κάναμε και σήμερα και δεν την πατήσαμε όπως στη Λάρισα. Ελπίζω να το φτιάξουμε και να συνεχίσουμε. Σίγουρα όταν παίζεις στην έδρα σου είναι κάτι άλλο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Είμαστε μεγάλη ομάδα. Εννοείται δεν αλλάζει κάτι στο πλάνο μας. Θέλουμε να παίζουμε το ίδιο εντός και εκτός».

-Για τον εαυτό του και το πως παίζει με τη μπάλα στα πόδια: «Δουλεύω πάνω σ' αυτό. Σε όλα χρειάζεται βελτίωση. Υπάρχει πλάνο παιχνιδιού. Υπάρχουν παίκτες που πρέπει να κάνουν κίνηση. Πρέπει να τους βρω. Σήμερα είχα 3 λάθος πάσες και άλλες πολλές σωστές. Αυτός είναι ο τρόπος του παιχνιδιού μας. Πρέπει να υπάρξει βελτίωση. Αν δεν θες να ρισκάρεις τη διώχνεις τη μπάλα. Θα κάνουμε και λάθη και σωστά. Όλα στο πρόγραμμα είναι».

-Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟ: «Είχαμε δύο ντέρμπι και έρχεται και το 3ο. Τα δύο πρώτα τα πήραμε. Θα είναι δύσκολο το ματς με τον ΠΑΟ. Μας κυνηγάει στη βαθμολογία. Θα είναι από πίσω μας. Πρέπει να παρουσιαστούμε δυνατοί. Ξερουμε τη σημασία του αγώνα. Ελπίζω να κερδίσουμε και να μεγαλώσουμε κι άλλο τη διαφορά από τους διώκτες μας».

-Για το πως κρίνει τον προσεχή αντίπαλο για το πρωτάθλημα: «Δεν ξέρω. Είμαι προσηλωμένος στον Ολυμπιακό. Δεν μπορώ να ξέρω τι κάνει ο ΠΑΟ. Κοιτάω την ομάδα μου».

-Για τον MVP ως τώρα του Ολυμπιακού: «Τον... εαυτό μου (γέλια). Πλάκα κάνω. Όλα τα παιδιά προσπαθούμε πολύ. Θα είναι αδικία να πω έναν συγκεκριμένα. Και ο Κώστας και ο Αντρέ και ο Μπράουν και Ντιόγκο έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια. Και ο Ρέτσος που παίζει ακόμα και αριστερό μπακ. Βλέπετε όλοι τα προσόντα του».

-Για το πόσο περισσότερο μπορεί να τρέξει ο Μιλιβόγεβιτς: «Ω ξέχασα και τον Λούκα που επίσης έχει προσφέρει πολλά. Μπορεί να τρέξει κι άλλο. Να και τώρα τρέχει (γέλια)».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :