Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΦ : ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ... ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΦΕΣ!


Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ανέφερε την ανάγκη να... ξεχαστεί η νίκη επί του Παναθηναϊκού γιατί η Εφές είναι πολύ επικίνδυνη.

Λίγο πριν ξεκινήσει η προπόνηση των Πρωταθλητών Ελλάδας, ο Σέρβος σέντερ έκανε μία... στάση στους εκπροσώπους του Τύπου.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε για την αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές αναφέροντας χαρακτηριστικά, «Το πρόγραμμά μας είναι δύσκολο, καθώς η σεζόν είναι απαιτητική. Πρέπει να προχωράμε βήμα - βήμα και να κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Το παιχνίδι με την Εφές είναι πολύ δύσκολο και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό για να νικήσουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Η Εφές είναι πολύ καλή στα επιθετικά ριμπάουντ, είναι γρήγορη ομάδα και πολύ καλή στον αιφνιδιασμό. Παίζουν πολύ γρήγορα και πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα για να τους σταματήσουμε».

Τέλος,ο Σέρβος σχολίασε το αν είναι εύκολο να ξεχάσουν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Ηταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, αλλά χρειάζεται να το ξεχάσουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο επόμενο παιχνίδι».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :