Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

«ΛΕΑΛΙ ΓΙΑ... ΑΝΤΙ-ΜΠΟΥΦΟΝ!» (ΡΗΟΤΟ)


Ο Τζιανλούτζι Μπουφόν έχει ανακοινώσει ότι το 2018 θα... τερματίσει την σπουδαία καριέρα του και ήδη στην Ιταλία εξετάζουν το ποιος μπορεί να καλύψει το τεράστιο κενό που θα αφήσει στην εστία της Γιουβέντους.

Σύμφωνα μάλιστα με τον ιστοσελίδα «www.calcio.fanpage.it», ένας από τους πιθανούς αντικαταστάτες του, θα μπορούσε να είναι ο Νικόλα Λεάλι, που αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού από την «βέκια σινιόρα»!

Οι άλλες δύο λύσεις που σημειώνονται στο εν λόγω δημοσίευμα, είναι ο 24χρονος Σλοβένος «κίπερ» της Ατλέτικο Μαρίτης Γιαν Ομπλακ και ο άλλος ο 27χρονος Βραζιλιάνος Νορμπέρτο Μουράρα Νέτο που (όπως κι ο ο Λεάλι) ανήκει επίσης στην Γιουβέντους.

Οσον αφορά τον Λεάλι, το συγκεκριμένο δημοσίευμα γράφει μεταξύ άλλων: «Ο ποδοσφαιριστής ανήκει στην Γιουβέντους, η οποία τον απέκτησε από τη Μπρέσια δαπανώντας το ποσό των 3,8 εκατ. Ευρώ. Εχει υπογράψει τετραετές συμβόλαιο, ενώ τις τελευταίες σεζόν έχει αγωνιστεί ως δανεικός στις Τσεζένα, Φροζινόνε και πλέον στον Ολυμπιακό. Θα μπορούσε να φορέσει τη φανέλα με τον αριθμό «1» (του βασικού τερματοφύλακα δηλαδή), ωστόσο αυτό θα εξαρτηθεί από την βελτίωσή του ως ποδοσφαιριστή», καταλήγει το κείμενο.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :