Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

ΜΑΤΣΑΡΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ... ΚΑΜΠΕΛ! *ΒΙΝΤΕΟ*


Όταν η Ρωσία… αγρίεψε, κάνοντας το 1-3 του α' ημιχρόνου 3-3, «χτύπησε» ο... Τζόελ Κάμπελ. Με πέναλτι του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού στο 92’, η Κόστα Ρίκα νίκησε τελικά 4-3 στη φιλική ματσάρα της Μόσχας!

Χαλαρές από επίσημες υποχρεώσεις, η οικοδέσποινα του Μουντιάλ του 2018, Ρωσία και η Κόστα Ρίκα προσέφεραν φοβερό θέαμα στο φιλικό της Μόσχας, με τους Κεντροαμερικανούς να επικρατούν, τελικά, με εντυπωσιακό τρόπο!

Αμφότερες οι ομάδες παρουσίασαν το πρόσωπο που συνηθίζουν τον τελευταίο καιρό: Η δε Ρωσία το… προβληματικό, η μεν Κόστα Ρίκα το όλο και καλύτερο!

Η «αρκούδα», πάντως, λίγο έλειψε να κάνει επική ανατροπή, καθώς, ενώ βρισκόταν πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο με 3-1, έφερε στα… ίσα το ματς μέχρι το 61’, για να «μιλήσει», όμως, τελευταίος ο Τζόελ Κάμπελ.

Τη στιγμή που οι Ρώσοι πίεζαν για να φέρουν «τούμπα» το παιχνίδι, η Κόστα Ρίκα κέρδισε πέναλτι στο 92’, το οποίο εκτέλεσε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, για το τελικό 4-3 της ομάδας του.

Οι Κοσταρικανοί προηγήθηκαν 2-0 με γκολ των Αζοφέιφα (22’) και Ρουίς (29’), η «αρκούδα» μείωσε στο 31’ με τον Σαμέντοφ, για να δώσει ξανά «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα της Καραϊβικής ο… Μπερεζούτσκι με αυτογκόλ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο 45λεπτο, ο Αρτιόμ Τζιούμπα «χτύπησε» δις (48’ και 61’) για το 3-3, για να έρθει το γκολ του Κάμπελ στα… χασομέρια.

Δείτε το βίντεο:


Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού Ζόελ Κάμπελ... από gs-bn
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :