Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

ΜΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ... ΤΡΟΜΟΥ ΕΛΙΩΣΕ ΤΗΝ ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ Ο ΘΡΥΛΟΣ!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 89-68 της Γαλατάσαραϊ  στη Γλυφάδα στο τελευταίο του φιλικό παιχνίδι, και κανείς δεν γνωρίζει που θα είχε φτάσει το σκορ αν δεν έκανε... άθλια τρίτη περίοδο!

Φυσικά, δε περίοδο προετοιμασίας τα νεκρά διαστήματα είναι αναπόφευκτα, αλλά με την απόδοση που έπιασε στα άλλα 3 ο Ολυμπιακός έδειξε περίπου... έτοιμος ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων που ξεκινούν την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο ερυθρόλευκος ρυθμός ήταν... εξοντωτικός για την Γαλατά που έκλεισε το ημίχρονο στο -22 (51-29) και έδειχνε... παιχνίδι για τον Ολυμπιακό. Στην τρίτη περίοδο όμως ο Ολυμπιακός ξέχασε τον καλό του εαυτό στ'αποδυτήρια και οι Τούρκοι κατάφεραν να μειώσουν αισθητά τη διαφορά (έφτασαν και στο -5, 62-57 στο 33') με μπροστάρη τον Γκιουλέρ και έδειξαν ν'ανεβαίνουν ψυχολογικά.

Εκεί όμως μίλησε ο αρχηγός Βασίλης Σπανούλης που με περίπου... προσωπικό σόου έδωσε στον Ολυμπιακό να ανεβάσει ξανά τη διαφορά στο +14 (71-57)  και από εκεί και πέρα το παιχνίδι ν'αποτελεί τυπική διαδικασία με πολύ εντυπωσιακές φάσεις προς το τέλος του από Μπιρτς, Τολιόπουλο για τον Ολυμπιακό και Τάιους για την Εφές!

Για τον Ολυμπιακό δεν αγωνίστηκαν καθόλου ο Γιάννης Αθηναίου που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, αλλά και ο Ντάνιελ Χάκετ που είναι στην Ιταλία για την γέννηση του παιδιού του.

Αντίθετα, μικρό χρόνο συμμετοχής πήρε ο Μαραγκός, ενώ ο Πάτρικ Γιανγκ έδειξε μεγάλη βελτίωση σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες.


Τα δεκάλεπτα: 25-14, 51-29, 59-51, 89-68


Ολυμπιακός (Σφαιρόπουλος): Γκριν 4, Μπιρτς 10, Γιανγκ 2, Τολιόπουλος 3, Παπαπέτρου, Σπανούλης 17, Αγραβάνης 8, Μιλουτίνοβ 10, Πρίντεζης 14, Παπανικολάου 6, Μάντζαρης 2, Λοτζέσκι 13, Μαραγκός

Γαλατασαράι (Αταμάν): Σμιθ 7, Κορκμάζ 4, Τόμπσον 5, Τάιους 6, Πλάις 9, Ντέι 18, Γκιουλέρ 14, Ντίμπλερ 3, Ντέντμον 2, Κοκσάλ
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :