Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΡΙΣΒΑΝΗ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕ... ΕΜΠΛΟΚΗ ΠΑΟ!


Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται ο Σπύρος Ρισβάνης με τους πρωταθλητές να ετοιμάζουν κίνηση, αλλά στη μέση μπαίνουν οι ρήτρες του Παναθηναϊκού που όμως δεν έχουν... βάση.

Ο Σπύρος Ρισβάνης κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις στον Πανιώνιο και ο ταλαντούχος Έλληνας αμυντικός έχει τραβήξει πάνω του το ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα» ο Ολυμπιακός καλοβλέπει την περίπτωση του Ρισβάνη και μάλιστα οι πρωταθλητές έχουν προχωρήσει αρκετά το θέμα για το επόμενο καλοκαίρι! Παράλληλα, όμως, υπάρχει και εμπλοκή του Παναθηναϊκού...

Όταν οι «πράσινοι» αποφάσισαν να αφήσουν τον Ρισβάνη στον Πανιώνιο, είχαν βάλει ρήτρες σε περίπτωση πώλησης του ποδοσφαιριστή, οι οποίες όμως φέρεται να λήγουν στο τέλος του 2016.

Από την άλλη πλευρά πάντως υπάρχει η βεβαιότητα πως ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει ποσό 1 εκ. ευρώ, ακόμη και αν η μεταγραφή γίνει το καλοκαίρι του 2017.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :