Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ : ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!


Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος παραδέχτηκε την... ανωτερότητα της Ρεάλ Μαδρίτης στο δεύτερο ημίχρονο και αναφέρθηκε σε λάθη που έγιναν όταν οι ερυθρόλευκοι είχαν ευκαιρίες να ξαναμπούν στη διεκδίκηση της νίκης.

Ο Ολυμπιακός φρόντισε στα τελευταία 14 λεπτά της αναμέτρησης με τη Ρεάλ να... χαλάσει την «εικόνα» του και ο προπονητής των πρωταθλητών στάθηκε στα λάθη που έγιναν.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναλυτικά ανέφερε πως, «Ήρθαμε εδώ να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι, να ελέγξουμε τον ρυθμό της αναμέτρησης και το κάναμε αυτό στο πρώτο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά και στις δύο μεριές του παρκέ, με μικρά προβλήματα, αλλά παίξαμε καλά γενικά και μόνο ο Γιουλ μας πόνεσε, κυρίως στην πρώτη περίοδο. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίξαμε το ίδιο καλά. Η Ρεάλ αντέδρασε, μας χτύπησε με τα επιθετικά ριμπάουντ, στο πρώτο ημίχρονο είχαν μόλις ένα, αλλά στο δεύτερο εννιά και από τα επιθετικά ριμπάουντ και τους εύκολους πόντους που πέτυχαν άρχισαν να ανεβαίνουν ψυχολογικά. Επίσης, η επίθεση μας δεν ήταν καλή. Χάσαμε πολλά lay up, χάσαμε 2-3 ευκαιρίες όταν χάσαμε αιφνιδιασμούς ή κάναμε λάθη σε κρίσιμα σημεία στον αιφνιδιασμό που μας έκαναν να χάσουμε την ευκαιρία να επιστρέψουμε στο ματς. Η τελική διαφορά μας αδικεί, αλλά αυτό είναι το μπάσκετ και από τους οκτώ πόντους μπορεί εύκολα να πάει, όπως πήγε στους 18. Συγχαρητήρια στη Ρεάλ Μαδρίτης, άξιζε τη νίκη και δίκαια την πήρε. Φυσικά και η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πολλούς και καλούς παίκτες και επιθετικά ειδικά. Η Ρεάλ είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά θεωρώ πως το μεγάλο μας πρόβλημα ήταν η κακή μας εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο.

Έπειτα από ερώτηση που έγινε για το εάν κρίθηκε το ματς στην τρίτη περίοδο έπειτα από ένα τρίποντο του Μάντζαρη και μια φάση που έγινε στον αιφνιδιασμό, ο Έλληνας κόουτς είπε πως «ήταν μια στιγμή στην τρίτη περίοδο που βρεθήκαμε μπροστά και είχαμε το momentum, κλέψαμε τη μπάλα, πήγαμε στον αιφνιδιασμό, δεν ξέρω πως ο Μάντζαρης έπεσε κάτω, ίσως εσείς είδατε καλύτερα από εμένα, αλλά αυτό το non-call άλλαξε το momentum του ματς, αλλά επίσης και εμείς χάσαμε πολλά λέι απ, εύκολα καλάθια. Και στην τελευταία περίοδο το ίδιο, από το -10, πήγαμε στο -7, αλλά εκεί χάσαμε πολλές ευκαιρίες να μειώσουμε ακόμη περισσότερο, δεν μειώσαμε και επιτρέψαμε στη Ρεάλ Μαδρίτης να ανεβάσει τη διαφορά».


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :