Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

«ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ»

Ο Γιόχαν Βόιγκτμαν,μίλησε στα ΜΜΕ της Ισπανίας και τόνισε πως οι παίκτες της Μπασκόνια είναι χαρούμενοι για τη νίκη στη Μαδρίτη,αλλά πρέπει να επικεντρωθούν και να φανούν ακόμα πιο δυνατοί κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γερμανός ψηλός των βάσκων:

«Είχαμε μόλις μία μέρα για να επανέλθουμε σε ρυθμό και να μιλήσουμε για το επόμενο παιχνίδι. Είδαμε το βίντεο του προηγούμενου αγώνα και προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε. Φυσικά, είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη στην Μαδρίτη. Παίξαμε πολύ καλά και δείξαμε χαρακτήρα και αποδείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε ως ομάδα, παλεύοντας ο ένας για τον άλλον.

Κάθε ματς είναι πολύ σημαντικό στη φετινή Euroleague, γιατί πάντα αντιμετωπίζεις τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Βέβαια, θα είναι δύσκολο και για τον Ολυμπιακό. Πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί σωματικά σε σχέση με χθες. Είναι προφανές πως έχουν πολύ δυνατούς ψηλούς. Πρέπει να είμαστε σκληροί».  
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :