Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

ΜΟΙΡΑΣΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Ο ΒΟΥΖΑΣ ΚΑΙ... «Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ»


Μόνο συγχαρητήρια είχε να δώσει στους παίκτες του μετά τη νίκη επί του Ατρομήτου, ο προπονητής των Νέων, Βασίλης Βούζας.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 0-1 στο Ρουφ και σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, ο Έλληνας τεχνικός σημείωσε.

«Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, δίκαια πήραν τη νίκη. Πιστεύω σε όλο το ματς ήμασταν κυρίαρχοι και οι παίκτες δημιούργησαν ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. Ο Ατρόμητος ήταν καλός, μας δυσκόλεψε αρκετά νομίζω, αλλά στο τέλος πετύχαμε το γκολ και πήραμε τους τρεις πόντους, που βοηθάνε στην ψυχολογία μας, αλλά και στην πορεία αυτής της ομάδας, τόσο ατομικά όσο και ομαδικά», ανέφερε ο Βούζας και συνέχισε σχετικά με το αν η ομάδα δείχνει χαρακτήρα, ακόμα και σε παιχνίδια τα οποία δεν φαίνεται να βαδίζουν καλά.

«Ναι, η ομάδα δείχνει χαρακτήρα και θέλουμε όλοι οι παίκτες μας να δείχνουν μερικά χαρακτηριστικά ακόμα και στην κακή τους ημέρα. Να ξεπερνούν τα όποια εμπόδια υψώνει ο αντίπαλος και να κερδίζουν. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ο Ολυμπιακός πρέπει πάντα να κερδίζει ώστε να πετυχαίνει τους στόχους που υπάρχουν».

Καταλήγοντας, μίλησε σχετικά με τον Ανδρούτσο, λέγοντας τα καλύτερα. «Ο Ανδρούτσος είναι σκόρερ και δημιούργημα αυτής της ομάδας. Αφήνει πολλά στους συμπαίκτες του. Στόχος μας είναι να αναδείξουμε κι άλλους παίκτες και να βρούμε και άλλους σκόρερ».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :