Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΤΣ... ΕΔΕΙΞΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΨΕΙ ΑΣΤΑΝΑ Ο ΜΠΕΝΤΟ


Ο Πάουλο Μπέντο έδειξε και την Τρίτη βίντεο της Αστανά στους παίκτες του, με τον ίδιο και τους συνεργάτες του να στέκονται κυρίως στην αμυντική της λειτουργία.

Η ομάδα του Καζακστάν με βάση την εικόνα που έχουν στον Ολυμπιακό είναι μία ομάδα που στήνεται κυρίως με αμυντικούς προσανατολισμούς στα ευρωπαϊκά της ματς, κάτι που δεν γίνεται σε ανάλογο βαθμό στο πρωτάθλημα της χώρας.

Ο Μπέντο έδειξε στους παίκτες του και την Τρίτη (το είχε κάνει και την Δευτέρα, όπως σας ενημερώσαμε) κομμάτια από τα παιχνίδια του Europa League της Αστανά. Κυρίως το ΑΠΟΕΛ - Αστανά και το Αστανά - Γιουνγκ Μποις.

Ουσιαστικά περιέγραψε τον προσεχή αντίπαλο στο να έχει μία αμυντική τακτική και λογική τύπου... ΑΕΛ. Όπως η Λάρισα δηλαδή που παίζει ιδιαίτερα αμυντικά και με αντεπιθέσεις με τους μεγάλους στην Super League έτσι και η Αστανά.

Ο Πάουλο Μπέντο περίμενε μάλιστα μία διάταξη 5-3-2 με λίμπερο για την Αστανά.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :