Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΕΝΟΨΕΙ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ


Σε ρυθμούς... Κυπέλλου, κινείται πλέον ο Πλατανιάς ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (19.30) με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων.

Αυτό είναι το πρώτο από τα τρία σερί εκτός έδρας ματς που καλείται να δώσει ο Πλατανιάς για το Κύπελλο και το πρωτάθλημα, καθώς ακολουθούν οι αναμετρήσεις με Βέροια και Ηρακλή.

Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι με την επιστροφή στα Περιβόλια, η ομάδα της Κρήτης αντιμετωπίζει ξανά τον Ολυμπιακό για την 11η αγωνιστική της Super League.

Οσον αφορά στην προπόνηση της Δευτέρας, δόθηκε έμφαση στα παιχνίδια κατοχής και ενώ πραγματοποιήθηκε και δίτερμα στο μισό γήπεδο. Ο Γιακουμάκης ακολούθησε μέρος του προγράμματος για προληπτικούς λόγους ενώ ο Αποστολόπουλος υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν ότι έχει υποστεί διάταση στον έσω θυροειδή μυ στην λεκάνη.

Ο Αποστολόπουλος θα λείψει για ένα διάστημα από 7 έως 10 ημέρες.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :