Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ : ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ Ο Π........Σ!


Aπίστευτος Νίκος Αλέφαντος σχολιάζει στο "sportdog" τη μεγάλη χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ με 3-0 στο Φάληρο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ : 

Μόλις γύρισα σπίτι από το γήπεδο. Σήμερα είδαμε έναν Ολυμπιακό από τα παλιά. Όλο το σκηνικό ήταν ο Μάρτινς μαζί με τον Φορτούνη. Σβήσανε την ΑΕΚ από το γήπεδο.

Επιτέλους ο Μπέντο άφησε τον Φορτούνη ως το 90' ο οποίος άμα δεν του σπάνε την ψυχολογία του είναι παίκτης για μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Διότι τα έχει όλα. Σωματικά προσόντα, ταχύτητα, τεχνική, γκολ. Τον έχουν τρελάνει από το καλοκαίρι με τις αλλαγές στη θέση του και στην τακτική, με τα καψώνια και με βλακείες.

Ο Ιντέγε είναι σε καλύτερη κατάσταση από πέρσι, πήγε και ο Σεμπά καλά, ήταν χρήσιμος, κυνήγαγε, έδωσε πάσες. Αυτό ήταν το τετράγωνο του θανάτου για την ΑΕΚ. Ο Μάρτινς, ο Φορτούνης, ο Ιντέγε και ο Σεμπά.

Είχε ταχύτητα ο Ολυμπιακός. Ξαναλέω ότι με εξέπληξε ο Μάρτινς ο οποίος έδειξε ότι ξέρει μπάλα με το τσουβάλι, έχει και ταχύτητα, έβαλε και γκολάρα. Αλάνθαστος ο π... στις πάσες του.

Αργός πολύ φάνηκε ο Λέσκοτ στο γκολ του Μάρτινς, ευτυχώς που δεν ασχολήθηκε με τον Λέσκοτ ο Μαρινάκης στις μεταγραφές.

Είχε δύο δεκάρια φοβερά ο Ολυμπιακός σήμερα, τον Φορτούνη και τον Μάρτινς. Από εδώ και πέρα ο Φορτούνης θα σκοράρει σε κάθε ματς, να το θυμάστε.

Και τα σέντερ μπακ του Ολυμπιακού πήγαν καλά. Καφεδάκι έπιναν ο Μποτία με τον Ντα Κόστα λόγω και των λαθών του Κετσπάγια, θα τα πω παρακάτω.

Σηκώθηκε πάλι στη συνείδηση του κόσμου ο Μπέντο. Του αναλογεί και εκείνου μερίδιο για την εμφάνιση του Ολυμπιακού. Έκανε τα σωστά πράγματα. Ήταν έξυπνο που είχε τον Μάρτινς δίπλα στον Μιλιβόγεβιτς σε στιλ Ιμπαγάσα δίπλα στον Μοντέστο, και τον Φορτούνη να γίνεται δεύτερος σέντερ φορ.

Η ΑΕΚ στο πρώτο τέταρτο μπορούσε να έχει φάει τρία γκολ. Βγαίνεις να παίξεις τον Ολυμπιακό με αργά σέντερ μπακ τα οποία παίζανε ζώνη τον Ιντέγε. Στα 10 μέτρα απόσταση οι σέντερ μπακ έπαιρναν τον Ιντέγε αναλόγως όπου κινούταν, έτσι ήταν η τακτική. Όμως ο Ιντέγε άλλαζε θέσεις και με τον Φορτούνη από πίσω να έρχεται, τους χάνανε.

Και παίζεις με Λαμπρόπουλο στο κέντρο του γηπέδου. Γελάνε και τα τσιμέντα. Καμία σχέση με Σιμόες. Έκαναν πάρτι τα χαφ του Ολυμπιακού με Λαμπρόπουλο και Γιόχανσον.

Και παίζεις στην επίθεση με Μπακασέτα. Ρε αναγνώστες, θυμάστε από πότε έλεγα για τον Μπακασέτα μην τυχόν τον πάρει ο Ολυμπιακός. Όταν τα ΜΜΕ τον έλεγαν κλεισμένο από τον Ολυμπιακό. Έβγαινα κόντρα και έλεγα "όχι αλλοί αργοί παίκτες στον Ολυμπιακό! Δεν κάνει το παιδί αυτό για τον Ολυμπιακό. Πού να παίξει, για επίθεση δεν κάνει, για τα άκρα δεν κάνει, για πίσω από τον φορ πώς να συγκριθεί με τον Φορτούνη ο οποίος είναι δύο φορές πιο γρήγορος".

Πολύ λίγη φάνηκε η ΑΕΚ. Ήταν επιτυχία του Μαρινάκη, συγκρίνετε το υλικό των δύο ομάδων, να δείτε τι παίκτες έχει ο Μαρινάκης στον Ολυμπιακό και τι παίκτες έχει ο Μελισσανίδης στην ΑΕΚ. Και με πάγκο Καμπιάσο, Τσόρι, Καρντόσο, Μάριν!

Η ΑΕΚ για να είχε τύχη έπρεπε να παίξει με 3 στόπερ πίσω. Ο Κετσπάγια θα έχει πρόβλημα τώρα να σταθεί με τέτοια εύκολη ήττα από τον Ολυμπιακό, με την ΑΕΚ που κατέβασε και με τον τρόπο που έχασε.

Τρία σέντερ μπακ πίσω ρε Κετσπάγια! Πίσω βάλε τον Λαμπρόπουλο με τον Τσιγκρίνσκι και σαν λίμπερο τον Λέσκοτ. Και τον Αραβίδη μπροστά να παίξει με την ταχύτητά του στο χώρο!

Είναι δυνατόν να έχεις τον Αραβίδη έξω από αυτό το ματς; Με τις αργοκαρούτες σου μπροστά πώς να τρυπήσεις τον Ολυμπιακό. 5-3-2 έπρεπε να παίξεις. Και να σου πω κάτι; Ακόμα και όταν γυρίσουν όλοι, ο Αραβίδης έχει θέση σε αυτήν την ΑΕΚ μαζί με τον Αλμέιδα μπροστά.

Δεν πιέζανε τον Φορτούνη και τον Μάρτινς στα χαφ, να τρελαθείς! Εγκλήματα Κετσπάγια.

Σήμερα δεν ασχολούμαι με άλλα ματς, διότι έχοντας ζήσει το ποδόσφαιρο επί δεκαετίες από μέσα, ξέρω πόσο σημαντικό παιχνίδι ήταν αυτό. Μισό πρωτάθλημα ήταν αυτό το ματς.

Ματς τιμής μεταξύ Μαρινάκη-Μελισσανίδη, ματς βάλσαμο για τον Ολυμπιακό που ανακουφίστηκε και άλλαξε τελείως το κλίμα, σε περίπτωση μη νίκης θα υπήρχε μεγάλο πρόβλημα για όλους στο λιμάνι. Αντιθέτως τώρα όλοι αναβαπτίστηκαν, και ο Μπέντο. Η ομάδα πήρε ανάσες και ηρεμία που χρειαζόταν μετά από δύο αναπάντεχες ήττες στη σειρά. Αντιθέτως η ΑΕΚ βυθίζεται σε προβλήματα τώρα. Σε συνδυασμό και με την γκέλα του ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός είχε το καλύτερο Σαββατοκύριακο από το καλοκαίρι.

Μέχρι και ο Φιγκέιρας πήγε καλά, σκληροτράχυλος.

Άμα παίζει έτσι ο Ολυμπιακός μην τον φοβάστε για το πρωτάθλημα.

Ο μόνος παίκτης της ΑΕΚ και μου αρέσει πραγματικά είναι ο Μάνταλος. Ναι, αυτός είναι παίκτης.
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :