Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΑΠΟ ΖΑΡΝΤΙΜ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ... ΜΑΝΩΛΑ!


Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έκανε, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της UEFA, αναδρομή στην καριέρα του μέχρι σήμερα, αναφερόμενος φυσικά και στο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος κάθισε στον πάγκο των ερυθρόλευκων από τον Ιούνιο του 2012 μέχρι τον Ιανουάριο του 2013, κλήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να μιλήσει σε πρώτο πρόσωπο για την προπονητική φιλοσοφία του.

Έκανε ειδική αναφορά στην παρουσία του στον Ολυμπιακό, με τον οποίο είχε την ευκαιρία να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Η καριέρα μου όσον αφορά την αλλαγή ομάδων, είχε να κάνει με το γεγονός ότι θέλω να δουλεύω πάντα σε υψηλότερο επίπεδο. Πάντα όταν αλλάζω ομάδα η φιλοδοξία μου είναι να δουλεύω σε διαφορετική κατηγορία. Όταν έφυγα από την Καμάτσα και πήγα στην Τσάβες, ανέβηκα ένα επίπεδο. Μετά όταν έφυγα από την Τσάβες για την Μπέιρα Μαρ άλλαξα κατηγορία, φτάνοντας τελικά στην πρώτη. Μετά, όταν έφυγα από την Μπράγκα, προκριθήκαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και πήγα στον Ολυμπιακό. Εκεί έκανα το ντεμπούτο μου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Παίξαμε στους ομίλους, κάτι που ήταν μία νέα εμπειρία για μένα, αλλά άκρως θετική. Τότε βρέθηκα αντίπαλος με την Άρσεναλ για πρώτη φορά και αυτή ήταν για μένα μία πολύ σημαντική εμπειρία» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του προπονητή της Μονακό, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επιθυμία του να αναδεικνύει νέους παίκτες κάνοντας αναφορά στον Κώστα Μανωλά.

«Σε κάθε ομάδα που έχω δουλέψει προσπάθησα να βοηθήσω τους νέους. Η δουλειά μου σε Σπόρτινγκ και Μονακό έχει προβληθεί αρκετά, το ίδιο και στον Ολυμπιακό. Όταν πήγα εκεί, είχα ασχοληθεί πολύ με Έλληνες και νεαρούς παίκτες. Ο Κώστας Μανωλάς που είναι πλέον στη Ρόμα, είναι προϊόν των προσπαθειών μας» κατέληξε ο Ζαρντίμ.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :