Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

«ΕΙΝΑΙ... ΒΙΟΝΙΚΟΣ Ο ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ!»


Ο προπονητής της Σερβίας, Σλάβολιουμπ Μούσλιν, μιλά στο FourFourTwo του Gazzetta.gr και υποκλίνεται στη μαγική τριπλέτα Μιλιβόγεβιτς - Τάντιτς - Μίτροβιτς.

Αναλυτικά...

Διαθέτει από τα ποιοτικότερα ρόστερ στην Ευρώπη, είναι στα φαβορί για παρουσία σε κάθε μεγάλη διοργάνωση, ωστόσο το τέλος είναι... δράμα! Αυτή τη φορά κάτι φαίνεται να αλλάζει στη Σερβία, το ξεκίνημα είναι ιδανικό, η ομάδα... πειθαρχημένη και ο κόουτς, Σλάβολιουμπ Μούσλιν ξέρει τι θέλει, αλλά και πως το ζητά από τους παίκτες του. Ο 63χρονος τεχνικός μίλησε για τον... βιονικό Μιλιβόγεβιτς, τον απίθανο Τάντιτς και το υλικό για... Μουντιάλ.

Σερβία έτοιμη για... Ρωσία;
«Είναι αλήθεια ότι έχουμε αρχίσει πολύ καλά και είμαστε χαρούμενοι γι' αυτό, αλλά είναι δύσκολο να μιλήσουμε από τώρα για την πιθανή επίτευξη του στόχου που έχουμε θέσει. Το σίγουρο είναι ότι το θέλουμε πολύ να βρεθούμε στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Είναι ακόμα μακρύς ο δρόμος, πολλά τα παιχνίδια, δύσκολοι οι αντίπαλοί μας, αλλά το σίγουρο είναι πως υπάρχει η θέληση να φτάσουμε μέχρι το τέλος και να πάρουμε την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

Τι σας κάνει διαφορετικούς σε σχέση με τις προηγούμενες ομάδες;
«Αυτό ίσως που μας κάνει διαφορετική ομάδα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, αν και δεν μπορώ να εκφράσω άποψη και να είμαι απόλυτος για ό,τι μπορεί να πήγε στραβά με τις προηγούμενες φουρνιές, είναι πως πρόκειται για μια πολύ δυνατή ομάδα, ένα δεμένο σύνολο, με πολύ καλό κλίμα στ' αποδυτήρια και πολύ περισσότερο θέλω να τονίσω τη νοοτροπία νικητή που έχουν οι ποδοσφαιριστές μου. Όλοι θέλουμε να πάμε στο Μουντιάλ και γι' αυτό βλέπουμε σε κάθε παιχνίδι μια ομάδα να διεκδικεί και να παίζει πάντα για τη νίκη».

Πόσο τυχερός αισθάνεστε με αυτό το ρόστερ;
«Η αλήθεια είναι ότι το ρόστερ που έχω στα χέρια μου με καλύπτει απόλυτα. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τους διεθνείς ποδοσφαιριστές και είναι τρομερά σημαντικό που υπάρχουν και παίκτες όπως είναι οι Κολάροφ, Μίτροβιτς, Ιβάνοβιτς και Τάντιτς που αγωνίζονται στην Αγγλία και προσφέρουν σε μέγιστο βαθμό στο κομμάτι της εμπειρίας.

Ποια είναι η άποψή σας για το δίδυμο Μίτροβιτς-Τάντιτς;
Όσον αφορά τον Μίτροβιτς, που πέτυχε δύο γκολ στη νίκη επί των Αυστριακών, θέλω να πω ότι βλέπω πως το παιδί συνεχώς βελτιώνεται. Ξέρω ότι αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα στην ομάδα του, τη Νιούκαστλ και δεν παίζει όσο θα ήθελε, αισθάνεται ότι δεν έχει την εμπιστοσύνη που θα ήθελε από τον προπονητή του, όμως εγώ βλέπω ότι όταν έρχεται στην εθνική ομάδα θέλει σαν τρελός να παίξει και δίνει ό,τι καλύτερο μπορεί. Ο Τάντιτς είναι απίθανος παίκτης, μπορεί να αλλάξει τη ροή του αγώνα με μια ενέργειά του μόνο. Θα κάνει τη διαφορά στην Premier League».

Πως θα χαρακτηρίζατε τον Μιλιβόγεβιτς;
«Ο Μιλιβόγεβιτς είναι... βιονικός! Έχει παίξει σε κάθε ματς της προκριματικής φάσης και είναι απόλυτα σημαντικός για την ομάδα μας. Ξέρω ότι αγωνίζεται στον Ολυμπιακό που είναι τεράστιος ποδοσφαιρικός σύλλογος, αλλά πιστεύω ότι το παιδί μπορεί να παίξει και σε ακόμα καλύτερο πρωτάθλημα. Είτε σε αυτό της Αγγλίας, είτε σε αυτό της Ισπανίας... Το μεγαλύτερό του “όπλο” στον αγωνιστικό χώρο είναι το μυαλό του. Ο τρόπος που μπορεί να διαβάσει τη φάση, το παιχνίδι που εξελίσσεται και μπορεί να βοηθήσει εκείνος σε άμυνα και επίθεση».

Είναι τελικός το ματς με την Ουαλία;
«Τελικός; Είναι νωρίς ακόμα...Δεν θα είναι καθόλου εύκολο το επόμενο ματς με τους Ουαλούς, τον Νοέμβριο... Τους είδαμε και στο Euro και πρόκειται για μια ομάδα που μπορεί στις επιθέσεις της να προκαλέσει προβλήματα αν της δοθούν χώροι. Γι' αυτό ξέρω ότι πρέπει εκείνες τις μέρες που θα συγκεντρωθούμε ξανά ως εθνική ομάδα, να κάνουμε πολλή δουλειά πάνω στον τρόπο που θα αμυνθούμε, ώστε να εξασφαλίσουμε πως δεν θα τους δώσουμε το χώρο για να δημιουργήσουν κινδύνους. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι είναι στο χέρι μας να πάρουμε κάτι καλό και από αυτό το ματς, όπως θέλουμε να το κάνουμε σε όλα...».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :