Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

ΕΓΡΑΨΕ... ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ! *BINTEO*


Μόλις 8 λεπτά χρειάστηκε ο Βασίλης Σπανούλης, προκειμένου να πετύχει... 4 πόντους στο ματς με την Εφές και να γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία της Ευρωλίγκας.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού με τους 12 πόντους που έβαλε στην πρεμιέρα με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη και τους 4 που πέτυχε στο 8ο λεπτό του αγώνα με την Εφές, έφτασε τους 3000 πόντους στην Ευρωλίγκα!

Μόλις ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα το νέο επίτευγμα του "Kill Bill" οι οπαδοί του Θρύλου φώναξαν ρυθμικά το όνομά του και σήκωσαν στο πόδι το ΣΕΦ για... χάρη του!

Ο αρχηγός των ερυθρόλευκων βρίσκεται πλέον στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών στην Ευρωλίγκα, πίσω μόνο από τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο της Μπαρτσελόνα.

Ο Σπανούλης το βράδυ της Πέμπτης πρόσθεσε μια ακόμα σπουδαία διάκριση στο παλμαρέ του και απέδειξε για ακόμη μια φορά γιατί θεωρείται, αλλά και είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχουν περάσει ποτέ από τα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Δείτε το καλάθι με το οποίο έγραψε... ιστορία ο αρχηγός :


Ο Βασίλης Σπανούλης ξεπερνά τους 3... από gs-bn

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :