Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

ΤΟΝ «ΕΔΕΣΕ» Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ... ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ (ΡΗΟΤΟ)


Πριν προλάβει να κλείσει... εβδομάδα από τότε που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στον Ολυμπιακό, ο Μάριο Βρουσάι βρήκε πλέον και μανατζερική στέγη.

Ο 18χρονος Μάριο Βρουσάι θεωρείται σούπερ ταλέντο και ο Ολυμπιακός κινήθηκε ταχύτατα στην περίπτωσή του, με τους ερυθρόλευκους να του προσφέρουν την κατάλληλη στιγμή επαγγελματικό συμβόλαιο πριν προλάβουν οι Έλληνες ατζέντηδες να εξασφαλίσουν την υπογραφή του ώστε να τον στείλουν σε ομάδα του εξωτερικού.

Το εντυπωσιακό μάλιστα είναι πως πριν προλάβει να κλείσει μία εβδομάδα ως... ερυθρόλευκος, ο Βρουσάι βρήκε και στέγη, με τον Πασχάλη Τουντούρη να γνωστοποιεί μέσω του λογαριασμού του στο Twitter πως το γραφείο μάνατζερ "Prosport Europe" του οποίου είναι ιδρυτής, έχει πλέον τα δικαιώματά του.

"Είμαστε χαρούμενοι που καλωσορίζουμε τον Μάριο Βρουσάι στην οικογένεια της Prosport Europe", αναφέρει χαρακτηριστικά για τον 18χρονο άσο του Ολυμπιακού που είναι και διεθνής με την Εθνική Νέων.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :