Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΡΑΠΑΠΑ ΣΤΟΥΣ... ΑΣΒΕΣΤΑΔΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! (ΡΗΟΤΟ)


Για ακόμα μια φορά κάποιοι προσπάθησαν να παρουσιάσουν τα πράγματα όπως... θέλουν, φτάνοντας στο σημείο να κάνουν λόγο ακόμα και για… τιμωρία του Ολυμπιακού για μια «ανακοίνωση», που όμως δεν βγήκε ποτέ.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη σκληρή απάντηση του Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπά, ο οποίος ξεκαθάρισε πως σαφώς δεν συντρέχει κανένας λόγος τιμωρίας του Ολυμπιακού, έκανε λόγο για «συνεργεία» και... «μεροκάματα» που «κουφαίνουν, τυφλώνουν και προκαλούν απώλεια μνήμης» και αναρωτιέται γιατί οι ίδιοι που κάνουν σημαία ένα θέμα που δεν υπάρχει κάνουν ακριβώς το αντίθετο όταν αυτό αφορά το "παρεάκι" των δήθεν εξυγιαντών, Αλαφούζου, Μελισσανίδη, Σαββίδη.

Αναλυτικά το μήνυμά του Κώστα Καραπαπά στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:

«Ο κάθε λογής Ασβεστάς και Ασβεστωμένος πρέπει τα μεροκάματα που παίρνει για να γράφει ότι του λένε να τα μετατρέπει σε καλή ζωή. Φαίνεται όμως ότι τα μεροκάματα κουφαίνουν, τυφλώνουν και προκαλούν απώλεια μνήμης! Λύσσαξε και ο συγκεκριμένος και οι υπόλοιποι του "συνεργείου" να τιμωρηθεί ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για μια "ανακοίνωση". Πρώτον ΔΕΝ υπάρχει καμιά ανακοίνωση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και δεύτερον ρε Ασβεστάδες αυτού του κόσμου, πότε ενοχληθήκατε για τις δηλώσεις (όχι τις δήθεν ανακοινώσεις, για on camera δηλώσεις λέμε) Αλαφούζου, Μελισσανίδη και Σαββίδη κατά της διαιτησίας και της Ομοσπονδίας; Και πότε οι ομάδες τους έπαιξαν χωρίς φιλάθλους όπως ζητάτε να παίξει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ;»



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :