Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΜΠΕΝΤΟ ΣΕ... ΡΟΜΑΟ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝ!


Ο Πάουλο Μπέντο άφησε εκτός αποστολής για τον αγώνα με την Αστάνα τους Μάρκο Μάριν και Ζακ-Αλεξίς Ρομαό, ξαφνιάζοντας αρκετούς με αυτή του την απόφαση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "gazzetta.gr", ο λόγος αποκλεισμού του Μάριν είναι ότι ο Γερμανός επιθετικός δεν βρίσκεται ακόμα σε επιθυμητή φυσική κατάσταση και  αυτό φαίνεται στο ότι πλήρες 90λεπτο δεν μπορεί να βγάλει.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα υπάρχει και η άλλη θεωρία η οποία λέει πως ο  Πάουλο Μπέντο τα είπε με τον Μάρκο Μάριν δύο φορές μετά τον αγώνα με Πανιώνιο, καθώς παρόλο που ο διεθνής άσος είχε συμμετοχή και στα 2 γκολ με Πανιώνιο ο Ίβηρας περίμενε περισσότερα από τον παίκτη του στον ηγετικό ρόλο που του δίνει στην ομάδα αλλά και περαιτέρω δημιουργική και επιθετική... βοήθεια προς τον Ιντέγε στον αγώνα της Νέας Σμύρνης.

Από την άλλη πλευρά ο Πορτογάλος τεχνικός απέκλεισε τον Αλεξίς Ρομαό θέλοντας να του δείξει πως περιμένει σαφώς περισσότερα στις προπονήσεις αλλά και να ανεβάζει για τα καλά... στροφές.

Ο Μπέντο το έχει κάνει και με άλλους παίκτες, περνώντας τους ένα έμμεσο... μήνυμα, όπως οι Φορτούνης, Πάρντο, Καρντόσο.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :