Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

ΕΠΕΙΣΕ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ... ΒΑΣΙΚΟΣ Ο ΜΑΡΤΙΝΕΣ!


Αρκετά ικανοποιημένοι έχουν μείνει στη Γουέστερν Σίδνεϊ από τον Νίκολα Μαρτίνες και πιο συγκεκριμένα ο προπονητής της ομάδας, Τόνι Πόποβιτς.

Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν, αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο μεγάλο ντέρμπι της Παρασκευής, που είναι αυτό με αντίπαλο την Αδελαΐδα.

Ο Μαρτίνες έχει πάρει χρόνο συμμετοχής στο προηγούμενο παιχνίδι, αγωνίστηκε για 30 λεπτά και αυτά ήταν αρκετά για να... πείσουν τον Πόποβιτς να τον χρησιμοποιήσει ξανά.

«Στα τελευταία 10 λεπτά, μάλλον κουράστηκε, λόγω έλλειψης προπονήσεων και χρόνου συμμετοχής τον οποίο δεν είχε. Αλλά στα πρώτα 15-20 λεπτά όταν μπήκε, μπορούσες να δεις την ποιότητά του. Τον θέλουμε να είναι διαθέσιμος όλη τη σεζόν και θα ήταν καλό να ξεκινήσει αυτό το παιχνίδι στο ντέρμπι. Έχει πολλές πιθανότητες», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του προπονητή του.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :