Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

ΦΙΓΚΕΪΡΑΣ : ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ... ΕΝΤΑΣΗ!


Ο Ντιόγο Φιγκέιρας μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για τον Πανιώνιο, αλλά και το δύσκολο πρόγραμμα που περιμένει στην συνέχεια τον Ολυμπιακό.

Μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος είπε στη Nova:

Για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί, καθώς η ομάδα του Πειραιά θα κληθεί να δώσει 7 αγώνες σε 22 ημέρες: «Πιστεύω πως η ομάδα είναι πανέτοιμη. Εξάλλου αυτό είναι που αρέσει στους ποδοσφαιριστές. Για αυτό δουλεύουμε και προσπαθούμε καθημερινά. Μας αρέσει ο αγώνας και ο ανταγωνισμός. Θέλουμε, λοιπόν, τα παιχνίδια αυτά και είμαστε πανέτοιμοι να τα αντιμετωπίσουμε. Πιστεύω πως θα είναι ένας μήνας με μεγάλη... ένταση. Και ελπίζω όλα να πάνε καλά για τον Ολυμπιακό».

Για την αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης: «Πραγματικά έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως είναι τα περισσότερα από τα εκτός έδρας παιχνίδια που έχουμε παίξει. Πρέπει να προπονηθούμε. Να είμαστε προετοιμασμένοι όσο το δυνατόν καλύτερα για να πάμε εκεί, να παίξουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :