Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

ΜΠΕΝΤΟ ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ... ΣΙΟΒΑ!

Ο Πάουλο Μπέντο, στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα με τον Πλατανιά για το κύπελλο, τόνισε ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές του, ενώ αναφέρθηκε ξεχψριστά στον Δημήτρη Σιόβα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πορτογάλος τεχνικός:

-Αν πήρε τις απαντήσεις που ήθελε από τους παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής:

 «Η αλήθεια είναι ότι το γεγονός πως καταφέραμε να σκοράρουμε γρήγορα το γκολ μας επέτρεψε να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Μας έδωσε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής στα προηγούμενα ματς. Είμαστε ικανοποιημένοι από την παρουσία των ποδοσφαιριστών μας αποδείξαμε στο γήπεδο ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και κερδίσαμε δίκαια».

-Εάν σκοπεύει να δώσει συνεχόμενες ευκαιρίες στον Σιόβα σε σχέση με την καλή εικόνα που είχε στο σημερινό ματς: 

«Εμείς πάντα προσπαθούμε να προετοιμάσουμε όλους τους παίκτες έτσι ώστε να είναι έτοιμοι. Στην περίπτωση του Σιόβα συνέβη ότι πέρασε έναν τραυματισμό και άργησε να είναι έτοιμος και να αφομοιώνει τις ιδέες μας και του πήρε χρόνο να αποκτήσει τη φυσική κατάσταση. Έτσι όταν ήταν έτοιμος τον προετοιμάσαμε για να μπει σε κάποιο παιχνίδι. Είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοση του Σιόβα όπως και από τους άλλους παίκτες της ομάδας μας. Όσο περνάει ο καιρός δείχνει ότι εξελίσσεται και είναι στη διάθεση μας».
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :