Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ «ΧΡΥΣΟΣ» Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ!


Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι διακρίσεις του Αιμίλιου Παπαθανασίου μετά την επιστροφή του στην ενεργό δράση. 

Όπως αναφέρει το «Osfp.gr», ο Έλληνας πρωταθλητής του Θρύλου, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ατομικό και στο ομαδικό μεταξύ 28 πληρωμάτων, στον τρίτο αγώνα της σειράς Star Sailors League που διεξήχθη στην Ιταλία (50th TROFEO AMICIZIA) μαζί με τον Αντώνη Τσότρα. 

Οι δυο Έλληνες ιστιοπλόοι κατέκτησαν την πρώτη θέση και στις τέσσερις κούρσες, αφήνοντας στη δεύτερη τον Γερμανό Λούκα Μόντενα και τον Ιταλό Ρομπέρτο Μπεναμάτι. 

Η απονομή των τροπαίων στον Αιμίλιο Παπαθανασίου και τον Αντώνη Τσότρα, πραγματοποιήθηκε από τον Φλάβιο Σκάλα ο οποίος αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας ιστιοπλοΐας στην κατηγορία Star.


Στο μήνυμα του στον προσωπικό του λογαριασμό που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Αιμίλιος Παπαθανασίου ανέφερε τα εξής: 

«Μετά το αργυρό και χάλκινο μετάλλιο στην Ακουαφρέσκα και στο Βιαρέτζιο της Ιταλίας, χθες μαζί με το συναθλητή μου Αντώνη Τσότρα κατακτήσαμε δυο χρυσά μετάλλια στον αγώνα του Star Sailors League dell'Amicizia 2016,  ένα στο ατομικό και ένα στο ομαδικό! Η τελευταία ημέρα των αγώνων ήταν επεισοδιακή με ανέμους που ξεπέρασαν και τα 7 μποφόρ. Παρ’ όλα αυτά καταφέραμε να επιβληθούμε ανάμεσα στα 28 σκάφη από 9 χώρες! Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που την απονομή των δυο τροπαίων μας την έκανε ένας ζωντανός θρύλος της ιταλικής ιστιοπλοΐας και όχι μόνο, ο Φλάβιο Σκάλα, όπου ξέχωρα από τις ολυμπιακές του διακρίσεις στην κατηγορία Σταρ ήταν κυβερνήτης για πολλά χρόνια στο Americas cup! Επόμενος αγώνας σε δέκα μέρες»!
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :