Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

ΣΕΜΠΑ : ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ! ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ!


Ο Σεμπά εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου που έγινε την Τετάρτη ενόψει του αγώνα με την Αστάνα.

Ο παίκτης τω ν ερυθρόλευκων, σημείωσε πως νιώθει πιο... απελευθερωμένος και πως είναι έτοιμος, όπως και όλη η ομάδα, άλλωστε.

Ανέφερε πως ο Ολυμπιακός παρατάσσεται μόνο για τη νίκη αύριο και πως μετά θα ασχοληθούν αυτός και οι συμπαίκτες του με τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά ο Σεμπά είπε:

«Πιστεύω πως στα προηγούμενα ματς αν και δεν σκοράραμε είχαμε ευκαιρίες. Ανυπομονούμε για το αυριανό παιχνίδι. Θα κάνουμε ευκαιριες και ελπίζουμε να έχουμε πιο πολλή τύχη και επιτυχία. Πολύ σημαντικό είναι να έχουμε στην σκέψη μας την Αστανά. Να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε και μετά να σκεφτούμε το οτιδήποτε έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ», ανέφερε ο Σεμπά και συνέχισε σχετικά με το αν ο Ολυμπιακός είναι πιο ήρεμος τώρα μετά τις τελευταίες νίκες.

«Φυσικά. Πάντα οι νίκες δίνουν αυτοπεποίθηση. Αυτά σου δίνουν σιγουριά. Δυστυχώς κάναμε δύο σερί ήττες. Δεν το ήθελε κανείς αυτό. Μετά όμως κάναμε σημαντικές νίκες και είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση».

Για το αν το κίνητρο είναι το ίδιο, αφού πέρυσι ο Ολυμπιακός έπαιζε τέτοια εποχή στο Champions League, απάντησε. «Φυσικά. Η Αστανά είναι πολύ καλή ομαδα. Πολύ δυνατή. Το Europa πολύ καλή διοργάνωση. Δυστυχώς το Champions League τελείωσε για εμάς. Τώρα κοιτάμε μόνο το Europa. Είμαστε πανέτοιμοι για αύριο».

Για τον εαυτό του είπε. «Είναι αλήθεια πως νιώθω και εγώ βελτιωμένος. Σε καλύτερη κατάσταση. Έχει να κάνει και με την εμπιστοσύνη του κόουτς. Και πέρυσι ο προπονητής που είχαμε με στήριζε. Έχω αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Νιώθω πιο καλά. Γενικά ο κόουτς δίνει σιγουριά στην ομάδα. Ελπίζω αυτό να συνεχιστεί».

Ο παίκτης του Θρύλου μίλησε και για την Αστάνα σε ερώτηση δημοσιογράφου από το Καζακστάν. «Η Αστάνα είναι μία ομάδα πολύ κλειστή. Θα μας δυσκολέψει στο να κερδίσουμε στις μάχες από το κέντρο και μπροστά. Επικίνδυνη και με αντεπιθέσεις και θα δυσκολέψει την άμυνα. Θα δούμε πως θα πάει το ματς. Εμείς θα βάλουμε τα δυνατά μας για να κερδίσουμε».

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :