Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ... ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΑΠΟΨΕ Ο ΘΡΥΛΟΣ!

To δεύτερο παιχνίδι μέσα σε 48 ώρες δίνει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπασκόνια για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκας (22:00 - NS2).

Οι «ερυθρόλευκοι» που έχουν ανέβει αρκετά στον βαθμολογικό πίνακα της Ευρωλίγκας θέλουν να παραμείνουν... ψηλά και θα προσπαθήσουν για ακόμα μία νίκη κόντρα στην πολύ καλή ομάδα των Βάσκων που έκανε μεγάλη νίκη μέσα στη Μαδρίτη επί της Ρεάλ πριν 48 ώρες! 

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πράγμα πολύ σημαντικό αφού είναι δεδομένη η κούραση από τους συνεχόμενους αγώνες και τα ταξίδια και το πρώτο ζητούμενο είναι ο έλεγχος του ρυθμού, αφού είναι πασίγνωστο ότι αν αφήσεις τους Βάσκους να πιάσουν ρυθμό μέσα στο σπίτι τους δύσκολα θα έχεις την ευκαιρία για κάτι καλό. 

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι απ'αυτές που την ήττα δεν την λες... καταστροφή, αλλά η νίκη είναι πολύ μεγάλη υπόθεση. Γι'αυτό και οι  παίκτες του Θρύλου είν αι αποφασισμένοι να δώσουν τα πάντα για να φύγουν νικητές από την έδρα της Μπασκόνια... 
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :