Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ : ΧΑΡΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ


Τη στήριξη των οπαδών του Ολυμπιακού ζήτησε την Πέμπτη η Όλγα Χατζηνικολάου, η οποία μίλησε αυτή στο osfp.gr μετά την άνετη επικράτηση επί του Κρόνου.

«Σήμερα δεν παίξαμε όσο καλά θα περιμέναμε να παίξουμε. Δεν γίνεται να μην επηρεαστείς και από ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι όπως αυτό που έρχεται. Ξεκινήσαμε αρκετά νωθρά αλλά μετά βρήκαμε τη συγκέντρωσή μας και κερδίσαμε άνετα το παιχνίδι. Κάναμε και ροτέισον για να έχουμε δυνάμεις», ήταν τα λόγια της εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού, η οποία συνέχισε.

«Τώρα ξεκινάει το Ευρωπαϊκό μας ταξίδι. Θα γίνει ένα δύσκολο ματς και πρέπει να παίξουμε πάνω από τις δυνατότητες μας για να καταφέρουμε να κερδίσουμε. Πρέπει να τα δώσουμε όλα. Χαρήκαμε πολύ για τον κόσμο που ήρθε και περιμένουμε την Πέμπτη να γεμίσει το γήπεδο γιατί θα μας δώσει μεγάλη ώθηση. Είναι ένα στοιχείο που δεν το έχει καμία άλλη ευρωπαϊκή ομάδα και μπορεί να παίξει πολύ σημαντικό ρόλο. Τον έχουμε ανάγκη και τον περιμένουμε».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :