Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Σ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ : ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΙΞΑΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ!


Ικανοποιημένος με τη νίκη και την εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ έμεινε ο Σάββας Θεοδωρίδης, λέγοντας πως ο Ολυμπιακός έδειξε σήμερα τι... θα πει μεγάλη ομάδα, ενώ υποστήριξε πως δεν θέλει να υποτιμήσει την Ένωση.

Αναλυτικά

«Μετά από δύο εμφανίσεις όχι τόσο καλές στις οποίες κάναμε πολλά λάθη, καταφέραμε να φτάσουμε σε μια μεγάλη νίκη. Έχουμε έναν σοβαρό προπονητή που ξέρει να εργάζεται με το υλικό που έχει. Σήμερα δείξαμε τι θα πει μεγάλη ομάδα, κάναμε μια καταπληκτική εμφάνιση και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει πολλά περισσότερα γκολ. Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την ΑΕΚ που είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα.

Όλες τις ομάδες εγώ τις υπολογίζω το ίδιο, δεν υπάρχουν μικρές και μεγάλες ομάδες -αλίμονό σου αν δεν τους υπολογίσεις όλους. Αν το κάνεις αυτό δεν παίρνεις πρωτάθλημα...

Ο Ολυμπιακός θα ανεβαίνει από εδώ και μπρος και με τον κόσμο στο πλευρό του θα προχωρήσει όπως πέρσι. Δεν ήταν εύκολο το σημερινό αποτέλεσμα, ειδικά μετά από δύο δύσκολα ματς σερί. Ακόμη και με τον ΑΠΟΕΛ είχαμε 8 ευκαιρίες για γκολ όμως χάθηκε το ματς, έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :