Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

ΣΤΟ ΝΟΒΙ ΣΑΝΤ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΕ... ΜΠΟΣΚΑΝ!


Με προορισμό την Σερβία αναχωρεί την Πέμπτη το πρωί η αποστολή της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Εκεί θα συναντήσει τον νέο προπονητή, Σλόμπονταν Μπόσκαν και θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια στα πλαίσια διεθνούς τουρνουά.

Με προορισμό την Σερβία αναχωρεί την Πέμπτη (6/10) το πρωί, η αποστολή της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού προκειμένου να συνεχίσει εκεί την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν δίνοντας τρία φιλικά στα πλαίσια του 4ο Διεθνούς Τουρνουά στη μνήμη του Ζάρκα Πετρόβιτσα. Στο Νόβι Σαντ η «ερυθρόλευκη» αποστολή θα συναντήσει τον Σλόμπονταν Μπόσκαν. Ο νέος τεχνικός της ομάδας μας θα έχει την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες και το υπόλοιπο επιτελείο, με τους οποίους θα συζητήσει διεξοδικά, ενώ θα παρακολουθήσει και τα τρία φιλικά παιχνίδια κόντρα στην Ντομπρούτζα (Βουλγαρία), Βοϊβοντίνα (Σερβία) και Φοίνικα Σύρου. Την τεχνική καθοδήγηση στο διεθνές Τουρνουά θα έχει ο β’ βοηθός προπονητή των Πειραιωτών, Αντώνης Βουρδέρης ο οποίος θα στερηθεί των υπηρεσιών των 5 διεθνών, Δημήτρη Σουλτανόπουλου, Ανδρέα Φράγκου, Γιώργο Στεφάνου, Κώστα Στιβαχτή και Νίκο Ζουπάνη καθώς δεν έχουν ενσωματωθεί ακόμα στην προετοιμασία, λόγω των υποχρεώσεων τους με την Εθνική ομάδα. Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Νταφ, Φιλίπποφ, Κοκκινάκης, Ρουμελιωτάκης, Άτος Κοστα, Αγκάμεζ, Γκούζντα , Τσούπκοβιτς, Μπαρμπούνης

Φιλίποφ: «Είμαστε όλοι ενωμένοι για να πετύχουμε»

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Ντίμα Φιλίποφ ενόψει της συμμετοχής στο διεθνές Τουρνουά, δήλωσε στο osfp.gr: «Δεν είμαστε όλοι μαζί ακόμα, περιμένουμε και τα άλλα παιδιά να έρθουν ωστόσο θα έχουμε την ευκαιρία να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα ενόψει του League Cup που έρχεται. Έχουμε τρία συνεχόμενα παιχνίδια και πρέπει να διαχειριστούμε σωστά, για να μην προκύψουν προβλήματα τραυματισμών, αφού είμαστε λίγοι ακόμα. Είμαστε όλοι ενωμένοι για να πετύχουμε τους στόχους, παίκτες, διοίκηση και προπονητικό τιμ».

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού στο Τουρνουά:

Πέμπτη (6/10)

Ντομπρούτζα-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. (17:30)

Παρασκευή (7/10)

Βοϊβοντίνα-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. (17:30)

Σάββατο (8/10)

Φοίνικας Σύρου-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. (15:00)

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :