Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

ΛΟΤΖΕΣΚΙ ΓΙΑ ΕΦΕΣ, ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΚΑΙ... ΟΜΑΔΑ!


Ο Ματ Λοτζέσκι σε συνέντευξη του στο «sdna.gr», εξήγησε πως ο Ολυμπιακός συνέτριψε την Αναντολού Εφές, έπλεξε το εγκώμιο του Βασίλη Σπανούλη και σημείωσε τον πλουραλισμό της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα είπε ο «Λότζο»:

Ηταν εύκολο να... ξεχάσετε τη νίκη επί του Παναθηναϊκού Superfoods και να συγκεντρωθείτε στο παιχνίδι με την Αναντολού Εφές; 

«Πήραμε μία μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού, αλλά την αφήσαμε γρήγορα πίσω, καθώς γνωρίζαμε πως έπρεπε να επικρατήσουμε και της Αναντολού Εφές».

Σας δυσκόλεψε το γεγονός ότι ουσιαστικά αντιμετωπίσατε την Αναντολού Εφές έχοντας κάνει μία προπόνηση; 

«Εχουμε συνηθίσει να δίνουμε συχνά αγώνες και φροντίσαμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι σωματικά και ψυχολογικά για να πάρουμε τη νίκη παρά το γεγονός ότι δεν είχαμε πολλές ημέρες για προπονηθούμε». 

Μήπως βρήκατε έξτρα κίνητρο από την φιλική ήττα από την Αναντολού Εφές στο Ηράκλειο; 

«Μας βοήθησε το φιλικό παιχνίδι με την Αναντολού Εφές στην Κρήτη, καθώς είχαμε την ευκαιρία να δούμε πώς αγωνίζεται. Μάθαμε από τα λάθη που κάναμε σε εκείνο το παιχνίδι και παρουσιαστήκαμε καλύτεροι κι έτοιμοι. Δεν γινόταν να έρθουν στο γήπεδό μας και να μας νικήσουν εύκολα. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδό μας είναι διαφορετική, μάθαμε από τα λάθη μας και πήραμε τη νίκη». 


Ο πλουραλισμός είναι ένα από τα... όπλα του Ολυμπιακού και αυτό φάνηκε (και) απέναντι στην Αναντολού Εφές, καθώς και οι 10 παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν ήταν πολύ καλοί. Πόσο σημαντικό είναι το γεγονός αυτό για την ομάδα; 

«Ετσι, είναι η ομάδα μας. Ηταν πολλοί οι συμπαίκτες μου που έπαιξαν καλά. Το πιο σημαντικό είναι να παίζουμε ομαδικά. Οταν δεν παίζεις ομαδικά, τίποτα δεν θα είναι εύκολο. Ημασταν πολύ καλοί, είχαμε ενέργεια και παίξαμε πολύ καλή άμυνα». 

Ο Βασίλης Σπανούλης ξεπέρασε τους 3.000 πόντους στην Euroleague...

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Βασίλη. Το επίτευγμα αυτό δείχνει πως βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο της Euroleague για πολύ καιρό. Δεν είναι κάτι που του το μπορείς να το πετύχεις εύκολα. Είναι ο αρχηγός μας και του αξίζουν συγχαρητήρια».

Πώς ένιωσες που βρέθηκες αντιμέτωπος με τον Μπράιαντ Ντάνστον; 

«Ολοι ξέρουν πως είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Ηταν διασκεδαστικό που ήμασταν αντίπαλοι. Δεν ήταν καλός απέναντί μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Είναι πολύ καλός παίκτης. Χάρηκα πολύ που είχα την ευκαιρία να τον δω». 
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :