Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΣΤΟ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ... Ο ΘΡΥΛΟΣ!


Αντιπροσωπία του Ολυμπιακού βρέθηκε στο Καζακστάν για να ρυθμίσει τις λεπτομέρειες του ταξιδιού των ερυθρόλευκων στην Αστάνα (διαμονή, μεταφορά στην πόλη, κλπ), όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Ο αγώνας με την Αστάνα για την 4η αγωνιστική του Europa League είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα και οι κλιματολογικές συνθήκες στην χώρα των Ουραλίων είναι ιδιαίτερες, ενώ και το γήπεδο διαθέτει πλαστικό τάπητα, για αυτό και αποφασίστηκε η αποστολή του Ολυμπιακού να ταξιδέψει νωρίτερα για την Αστάνα.

Πιο συγκεκριμένα η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 3/11, αλλά η αποστολή των ερυθρόλευκων θα ταξιδέψει στον Καζακστάν δύο μέρες νωρίτερα, έτσι ώστε να προσαρμοστούν καλύτερα οι παίκτες στο κλίμα της περιοχής, αλλά και να έχουν μια μέρα ξεκούρασης, καθώς η πτήση έχει διάρκεια περίπου 5,5 ώρες.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :