Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΝ ΤΟΝ... ΕΦΙΑΛΤΗ!


Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ (19:00, OS4) και θέλει φυσικά να πετύχει μια ακόμα μεγάλη νίκη επί του "αιώνιου" αντιπάλου του, δείχνοντας από την αρχή της σεζόν ποιος θα είναι το αφεντικό ΚΑΙ φέτος!

Οι πρωταθλητές έχουν πεισμώσει μετά την ήττα στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας από την Ρεάλ Μαδρίτης και θέλουν να ξεσπάσουν πάνω στους... "πράσινους". Οι ερυθρόλευκοι γνωρίζουν πολύ καλά τον τρόπο για να κερδίσουν τον αγώνα και να δώσουν χαρά στον κόσμο του Θρύλου.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού από την πλευρά τους θα γεμίσουν για μία ακόμα φορά το ΣΕΦ και στο τέλος της βραδιάς θα πανηγυρίσουν μια ακόμα μεγάλη νίκη απέναντι στον ΠΑΟ, που θα θυμηθεί τους πρόσφατους... εφιάλτες του παρελθόντος.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, εκτός φυσικά από τον τραυματία Βασίλη Τολιόπουλο. Η απουσία του νεαρού γκαρντ, πάντως, δεν χαλά τα σχέδια του προπονητή του, καθώς μετά την επιστροφή του Γιάννη Αθηναίου δύσκολα θα έβρισκε χώρο στην 12άδα της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, είναι πανέτοιμος για τη μεγάλη μάχη και οι παίκτες του θα τα δώσουν όλα για να κάνουν και πάλι περήφανο τον κόσμο του Θρύλου.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :