Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

ΕΤΟΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΟΙ ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΕΣ!

Έτοιμος για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της νέας σεζόν, παρουσιάστηκε ο Ολυμπιακός στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας.

Όπως αναφέρει το «Osfp.gr»,η ομάδα Μπάσκετ Γυναικών του Θρύλου, επικράτησε άνετα με 78-62 του Πανιωνίου στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας και έδειξε ότι βρίσκεται στο καλό επίπεδο ετοιμότητας ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα της χρονιάς, την Κυριακή (9/10) στις 19:30 με τον Φάρο Κερατσινίου εκτός έδρας για το Κύπελλο Ελλάδας. 

Οι «ερυθρόλευκες» που το πρωί ακολούθησαν πρόγραμμα προπόνησης για 2,5 ώρες με το βάρος να πέφτει στη φυσική κατάσταση (βάρη στο γυμναστήριο), ξεκίνησαν αρκετά καλά στην αναμέτρηση και προηγήθηκαν νωρίς με ένα 10-0 σερί. Η Ελένη Καπογιάννη πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές, ενώ δοκίμασε ορισμένα νέα πράγματα. 

Ο Ολυμπιακός στο ημίχρονο βρέθηκε μπροστά με 35-24 αλλά στη συνέχεια αύξησε τη διαφορά και τη διατηρούσε διαρκώς πάνω από τους 20 πόντους για να φτάσει στο τελικό 78-62.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :