Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

«ΜΠΑΜ»... ΑΠΟ ΕΡΥΘΡΟ ΑΣΤΕΡΑ! (ΡΗΟΤΟ)


Ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε την απόκτηση του Νέιτ Ουόλτερς μέχρι το τέλος της σεζόν, ενισχύοντας σημαντικά τη περιφερειακή του γραμμή!

Μεταγραφή από το... πάνω ράφι ολοκλήρωσαν οι Σέρβοι, αφού ήρθαν σε συμφωνία με τον Αμερικανό point guard και πάλαι ποτέ συμπαίκτη του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς.

Ο Νέιτ Ουόλτερς (25χρ., 1.93μ.) βρίσκονταν στο training camp των Ντένβερ Νάγκετς ωστόσο δεν κατάφερε να μπει στο τελικό ρόστερ και αναζήτησε την τύχη του εκ νέου στην Ευρώπη. Ο Ερυθρός Αστέρας τον προσέγγισε αμέσως και κατάφερε να... αποσπάσει την υπογραφή του.

Δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσει ντεμπούτο στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο «Νίκος Γκάλης» την ερχόμενη Παρασκευή για την 4η αγωνιστική της EuroLeague, αφού είναι δύσκολο να τεθεί στη διάθεση του Ράντονιτς για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :