Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

ΝΤΟΜΙΝΓΚΟΣ ΠΑΣΙΕΝΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΜΠΕΝΤΟ ΚΑΙ... ΓΚΟΝΖΑΛΟ!


Ο Ντομίνγκος Πασιένσια, πατέρας του Γκονσάλο, είδε από τα επίσημα του «Γ. Καραϊσκάκης» το Ολυμπιακός - Αστάνα και μίλησε στο «Sport24.gr» για τον Ολυμπιακό, τον Πάουλο Μπέντο αλλά και τον γιο του που αγωνίζεται με την ερυθρόλευκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πορτογάλος τεχνικός: 

Για την επικράτηση των "ερυθρόλευκων", στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League:

«Μου άρεσε πολύ ο Ολυμπιακός. Είδα μια ομάδα που ήλεγχε το ματς από την αρχή μέχρι το τέλος και που κράτησε με ασφάλεια το προβάδισμά της. Πιστεύω ότι μπορεί να τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου και θα δείξει εάν μπορεί να περάσει στα νοκ-άουτ».

Για τον συμπατριώτη του και προπονητή του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο, ο οποίος δείχνει να βάζει σε μια... σειρά την ομάδα του Πειραιά:

«Συζήτησα με τον Πάουλο, αλλά λίγο, για ποδόσφαιρο. Μου φαίνεται ότι είναι χαρούμενος εδώ, που μπορεί και προπονεί μια τόσο μεγάλη ομάδα. Έχει δυνατή ομάδα. Χρειάζεται χρόνο, όπως είναι φυσιολογικό, γιατί ανέλαβε όταν είχε ξεκινήσει η σεζόν».

Για τον γιο του, Γκονζάλο, ο οποίος το καλοκαίρι ήρθε στο λιμάνι ως δανεικός από την Πόρτο:

«Για τον Γκονσάλο είναι ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα του, έχει την ευκαιρία να μεγαλώσει (σ.σ αναπτυχθεί) έξω από τη γενέτειρα του, γιατί έχει δεσμό πολλών ετών με την Πόρτο. Κι επίσης να παίξει σε ένα μεγάλο κλαμπ όπως είναι ο Ολυμπιακός. Ο επιθετικός διαμορφώνεται με το χρόνο και πρέπει πάντα να δουλεύει».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :