Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

ΛΑΪΦΗΣ : ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!


Ο Κωνσταντίνος Λαΐφης σχολίασε για το ματς με την Ελλάδα πως η Κύπρος... αδικείται από το αποτέλεσμα και τόνισε ότι θέλει την ευκαιρία του στον Ολυμπιακό.

Ως... φιλοξενούμενος στο «Γ. Καραϊσκάκης» βρέθηκε ο Λαϊφης, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό αλλά αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην Σταντάρ Λιέγης.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος εκεί», απάντησε σε σχετική ερώτηση που του έγινε από το ΡΙΚ μετά την αναμέτρηση και μετά ρωτήθηκε αν θέλει να πάρει την ευκαιρία του στους ερυθρόλευκους.

«Ναι, ναι σίγουρα, γιατί όχι».

Για τον αγώνα σχολίασε πως... «είμαστε ευχαριστημένοι από την εμφάνιση, όχι όμως από το αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα μας αδικεί γιατί κάναμε ευκαιρίες και πατούσαμε εύκολα στην περιοχή. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που βρήκαμε. Πρέπει να αφήσουμε το παιχνίδι το αποψινό. Μας περιμένει ένα επίσης δύσκολο παιχνίδι με τη Βοσνία. Τους αντιμετωπίζαμε και πέρυσι και τα καταφέραμε. Εχουμε όλα τα φόντα».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :