Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

ΟΡΙΣΤΙΚΑ... ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ Force India Ο ΧΟΥΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ


Ο Νίκο Χούλκενμπεργκ αποτελεί οριστικά παρελθόν από τη Force India, καθώς η ομάδα του Σίλβερστοουν ανακοίνωσε τη λύση του συμβολαίου του και ανοίγει ο δρόμος για τη Renault.

Αν και είχε συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, ο Νίκο Χούλκενμπεργκ ήθελε να αναζητήσει το κάτι παραπάνω στην καριέρα του, που στο μέλλον θα του δώσει τη δυνατότητα για νίκες και βάθρα. Γι' αυτό και φέρεται να είναι κοντά στη Renault, καθώς μία ευκαιρία σε εργοστασιακή ομάδα θα του δώσει τη δυνατότητα να πετύχει τον στόχο του.

Μάλιστα, ο δρόμος, πλέον, είναι ορθάνοιχτος για τη γαλλική ομάδα, αφού η Force India ανακοίνωσε τη λύση του συμβολαίου του, με τον Βιτζέι Μαλία να τονίζει ότι θα ήταν λάθος ο ίδιος και άπαντες στο Σίλβερστοουν να του σταθούν εμπόδιο. «Όλοι στη Force India ευχόμαστε στον Νίκο (Χούλκενμπεργκ) τα καλύτερα, καθώς ξεκινάει ένα διαφορετικό μονοπάτι στη Formula1.

Έχει ξοδέψει πέντε χρόνια μαζί μας, έχει γίνει ένας καλός φίλος και έχει συνεισφέρει σε μεγάλο ποσοστό στην επιτυχία της ομάδας. Είναι εξαιρετικός οδηγός, ο οποίος έχει μαζέψει τους περισσότερους πόντους γι' αυτή την ομάδα απ' οποιονδήποτε άλλο.

Θα μας λείψει, όμως σεβόμαστε την απόφασή τους να εξερευνήσει νέες ευκαιρίες και θα ήταν λάθος να μπαίναμε εμπόδιο στον δρόμο του», είπε ο ιδιοκτήτης της FI, με τον «Χουλκ» να αναμένεται τώρα να κλείσει στη Renault, η οποία ακόμα δεν έχει ανακοινώσει το οδηγικό της δίδυμο για το 2017.


ΠΗΓΗ : gazzetta.gr

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :