Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ ΝΤΟΥΡΜΑΖ ΤΟ... «France Football»!


Ο Τζίμι Ντουρμάζ δεν έφυγε και με τον καλύτερο τρόπο από τον Ολυμπιακό, ενώ με εξαίρεση ένα διάστημα στο οποίο φορμαρίστηκε, ο Σουηδός εξτρέμ τα... "άκουγε" από τον κόσμο των ερυθρόλευκων.

Πάντως, όπως και να έχει ο Σουηδός δείχνει να τα έχει αφήσει όλα πίσω του βρίσκοντας τον καλό του εαυτό με τη φανέλα της Τουλούζ.

Ο Ντουρμάζ πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με τη γαλλική ομάδα, γεγονός που ανάγκασε το φημισμένο περιοδικό «France Football» να τον... αποθεώσει σε σχετικό αφιέρωμα. Συγκεκριμένα, στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για την πιο επιτυχημένη μεταγραφή της ομάδας και δίνουν συγχαρητήρια στην Τουλούζ για την απόκτησή του!

«Αφού την πάτησε στις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους, η Τουλούζ αποφάσισε να εμπιστευτεί τη γαλλική αγορά, με παίκτες όπως ο Μουσαβού-Κινγκ και ο Τοϊβόνεν. Μοναδική εξαίρεση είναι ο Τζίμι Ντουρμάζ, τον οποίο απέκτησε από τον Ολυμπιακό έναντι δύο εκατ. ευρώ. Ο διεθνής Σουηδός έχει σημειώσει δύο τέρματα, το ένα κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν και ήδη έχει δείξει ωραία πράγματα στη δεξιά πλευρά της ομάδας. Γι’ αυτό θα πρέπει να συγχαρούμε τους ανθρώπους της Τουλούζ», αναφέρει το «France Football».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :