Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΝΤΑ ΣΕΒΑΣMΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ «ΘΥΡΑ 7» ΚΑΙ ΤΟ «Porto Leone»! (PHOTOS)


Οι οπαδοί του Ολυμπιακού έσπευσαν να τιμήσουν τη μνήμη των έξι οπαδών του ΠΑΟΚ που έφυγαν από τη ζωή πριν 17 χρόνια.

Στις 4 Οκτωβρίου 1999 οι Χριστίνα Τζιόνα, Δημήτρης Ανδρεαδάκης, Γιώργος Γκανάτσιος, Κυριάκος Λαζαρίδης, Τάσος Θέμελης και Μπάμπης Ζαπουνίδης, ηλικίας από 17 ως 25 ετών, άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο, όταν το πούλμαν που μετέφερε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ από την Αθήνα μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, συγκρούστηκε με φορτηγό.

Τη μνήμη των έξι οπαδών του ΠΑΟΚ τίμησαν δύο από τους μεγαλύτερους συνδέσμους του Ολυμπιακού, που ξέρουν καλύτερα από όλους να τιμούν τους νεκρούς ανεξαρτήτου χρώματος, έχοντας νιώσει στο πετσί τους την απώλεια.

Συγκεκριμένα ο «Porto Leone», με μήνυμά του στο Facebook, έγραψe: «Ημέρα λύπης για όλους τους οπαδούς. 4-10-1999 ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ», ενώ η «Θύρα 7» ανέφερε:

«ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΝ Τ'ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΟΠΑΔΙΣΜΟΣ.
ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΤΥΝΟΥΜΕ.
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΑΝΔΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥΣ».

Δείτε τις αναρτήσεις:



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :