Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

ΠΗΡΕ... ΧΡΥΣΟ ΒΑΘΜΟ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ Ο ΠΑΟ! ΕΠΝΙΞΕ ΠΕΝΑΛΤΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ Ο ΒΑΤΣΙΟΣ! (PHOTO & VIDEO)

Ακόμα ένα πράσινο ανέκδοτο είχαμε στη Βέροια σήμερα, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε νωρίς στο 13' με γκολ του Μπέργκ και στη συνέχεια πέταξε ένα τσουβάλι ευκαιρίες για να τελειώσει τον αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως άλλαξαν τα πράγματα... Η Βέροια κέρδισε χώρους, δεν της έδωσε πέναλτι (και αποβολή) σε φάση που ο Κουτρουμπής μετά από γκέλα του Στιλ διώχνει τη μπάλα με το μπράτσο πάνω από τη γραμμή και φτάσαμε στο 88' της αναμέτρησης...

Εκεί, ο Μπαλάφας με βολίδα έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλαστη δεξιά γωνία του Στιλ και ισοφάρισε τον αγώνα σε 1-1 και έστειλε τους πράσινους στο -4 και τη μιζέρια τους...

ΒΕΡΟΙΑ (Θ. Γράφας): Λόπεθ, Μαλόν, Μαραγκός (58’ Σισοκό), Κάλι, Ναβαλόφσκι, Μπαλάφας, Αρτσε, Βασιλαντωνόπουλος, Βίτι (90’ Παπαστεριανός), Χαροντάκης (69’ Σισίνιο), Καπετάνος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Α. Στραματσόνι): Στιλ, Κουτρουμπής (80’ Ρέις), Μολέδο, Ιβανόφ, Μέστο (89’ Ρινάλντι), Γουακάσο, Βιγιαφάνιες, Λουντ, Χουλτ, Ιμπάρμπο (71’ Εμποκού), Μπεργκ.

Δείτε το γκολ της Βέροιας από την κάμερα της Nova, ΕΔΩ
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :