Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Η ΣΧΟΛΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΤΡΕΧΕΙ... ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ! (PHOTOS)


Τα παιδιά της Σχολής μας συμμετείχαν στο 20ο Ποδηλατικό Δρόμο της Καρδίτσας.

Με την αρωγή και συμμετοχή της Σχολής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού διεξήχθη επιτυχώς την Κυριακή (16/10) ο 20ος Ποδηλατικός Δρόμος Καρδίτσας. Η εκδήλωση διοργανώθηκε, όπως κάθε χρόνο, από το Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού Καρδίτσας δίνοντας τη δυνατότητα στους πολίτες να πραγματοποιήσουν μια απολαυστική διαδρομή-εκδρομή 18 χιλιομέτρων.

Η Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού θέλοντας να προάγει κάθε μορφής δραστηριότητα μαζικού αθλητισμού και ιδιαίτερα την Καρδίτσα ως «πόλη του ποδηλάτου», προσέφερε ως χορηγία 500 t-shirts για τους ποδηλάτες όλων των ηλικιών.

Ο επικεφαλής της Σχολής Καρδίτσας κ. Παρθένης σημείωσε για την εκδήλωση: «Ο Ολυμπιακός δε διαγράφει λαμπρή πορεία μόνο στο ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Είναι ένας σύλλογος που ηγείται στον πρωταθλητισμό και καλλιεργεί το μαζικό αθλητισμό από την πυγμαχία και το ταε κβο ντο, μέχρι την ξιφασκία και τις καταδύσεις. Μόνο στις Σχολές Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού εκπαιδεύονται πάνω από 8.000 παιδιά σε Ελλάδα , Κύπρο και ΗΠΑ. Σ' αυτό το πνεύμα συμβάλλουμε και εμείς στην ανάπτυξη και ανάδειξη ενός ευχάριστου και χρηστικού αθλήματος, που ο καθένας μπορεί να επιδοθεί καθημερινά. Της ποδηλασίας. Και επειδή τα ευχολόγια πρέπει να συνοδεύονται από πράξεις, ήταν χαρά μας να προσφέρουμε t-shirts άθλησης σε όλους τους συμμετέχοντες».

Η Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Καρδίτσα βρίσκεται κοντά στην κοινωνία και παραστάτης της Δημοτικής Αρχής σε κάθε δραστηριότητα που ωφελεί τους πολίτες και τα παιδιά.




Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :