Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΧΗΓΩΝ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ! (PHOTOS)


Συμμετείχαν οι αρχηγοί Κ-12 έως Κ-20 και οι προπονητές της Ακαδημίας.

Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος της Ακαδημίας του Ολυμπιακού πραγματοποιήθηκε στο Ρέντη "Σχολείο Αρχηγών" με τη συμμετοχή προπονητών και αρχηγών των ομάδων μας.

Το "Σχολείο Αρχηγών" είχε ως στόχο του την κατανόηση από τους αρχηγούς των ομάδων από την Κ-12 έως και την Κ-20 των ευθυνών, των καθηκόντων και των υποχρεώσεων τους.

Στο εσωτερικό workshop μίλησαν στους αρχηγούς ο Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Θόδωρος Ελευθεριάδης και οι προπονητές κ.κ Βασίλης Βούζας, Τάσος Θέος, Νίκος Τοπολιάτης και Τάσος Πάντος. Ο τελευταίος είχε την τιμή σε κάποια παιχνίδια στην καριέρα του να φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Ολυμπιακού και μετέφερε στα παιδιά τις εμπειρίες τους. Ειδική αναφορά έγιναν σε δυο ποδοσφαιριστές που διατέλεσαν τα τελευταία 20 χρόνια αρχηγοί της ομάδας, τον Κούλη Καραταϊδη και τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.

Στους αρχηγούς των μικρότερων σε ηλικία τμημάτων μίλησαν και δυο εκ των αρχηγών της ομάδας Νέων ο Δημήτρης Νικολάου και ο Κώστας Μεγαρίτης.





Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :