Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

ΧΟΡΤΑΣΑΝ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ! (PHOTOS)


Τα παιδιά από την Gladesville Ryde Magic επισκέφτηκαν το "Γ. Καραϊσκάκης", την Ακρόπολη και αποχαιρέτησαν την Ελλάδα.

Το δρόμο για την Αυστραλία και την πόλη του Σίδνεϊ πήρε το πρωί της Τετάρτης η αποστολή της Ακαδημίας Gladesville Ryde Magic η οποία επισκέφτηκε για δέκα ημέρες την Ελλάδα και φιλοξενήθηκε από τον Ολυμπιακό.

Τα δεκαπέντε παιδιά της Ακαδημίας μαζί με τους προπονητές, τους γονείς τους και τον επικεφαλής-προπονητή κ. Κυριάκο Τοχούρογλου "χόρτασαν" Ολυμπιακό και Ελλάδα και σίγουρα σύντομα θα πάρουν και πάλι το αεροπλάνο για την χώρα μας.

Στην διάρκεια της παραμονής τους στην χώρα μας εκτός από τις καθημερινές προπονήσεις στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη, ξεναγήθηκαν στο Μουσείο και στα άδυτα του "Γ. Καραϊσκάκης" και έμειναν εντυπωσιασμένοι από την μεγάλη πρόοδο του Ολυμπιακού! Επιπλέον επισκέφτηκαν την Σχολή μας στον Άλιμο όπου τους υποδέχτηκε ο κ. Γιώργος Αμανατίδης και ο κ. Παύλος Ευγενίδης και έπαιξαν φιλικό παιχνίδι.

Αυτό που δεν θα ξεχάσουν ποτέ είναι η μοναδική εμπειρία που έζησαν στο "Γ. Καραϊσκάκης" όταν παρακολούθησαν από την εξέδρα τον αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ. Μάλιστα κάποια από τα παιδιά συνόδευσαν τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων κατά την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο!

Φυσικά εκτός από το ... Ολυμπιακό πρόγραμμα είχαν και ...τουριστικό αφού επισκέφτηκαν τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, το Θησείο, το Καλλιμάρμαρο και πολλά άλλα μέρη στην Αθήνα και στον Πειραιά. Καθόλη την διάρκεια της πολυήμερης επίσκεψης τους δεν έβγαλαν τις εμφανίσεις της αγαπημένης τους ομάδας, του Ολυμπιακού.

Ο προπονητής της ομάδας από την Αυστραλία κ. Κυριάκος Τοχούρογλου ο οποίος φόρεσε για πολλά χρόνια με επιτυχία τη φανέλα του Ολυμπιακού θέλησε να ευχαριστήσει τον σύλλογο για την φιλοξενία και εξέφρασε την έκπληξη του από τις μεγάλες αλλαγές στο κομμάτι των εγκαταστάσεων και της οργάνωσης: "Ευχαριστούμε τον Ολυμπιακό και τον κ. Παύλου για την άψογη φιλοξενία που έτυχε η ομάδα μας. Τα παιδιά ζούσαν για πολύ καιρό με το όνειρο να έρθουν στην Ελλάδα για να γνωρίσουν τη χώρα μας και τον Ολυμπιακό και φεύγουν εντυπωσιασμένα απ' αυτά που είδαν. Φυσικά θέλουν να έρθουν ξανά. Ήταν μια μοναδική εμπειρία για όλους, ακόμη και για μένα αφού από τότε που αγωνιζόμουν στον Ολυμπιακό, έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Το Προπονητικό Κέντρο δεν έχει σχέση μ' αυτό που υπήρχε όταν έπαιζα ενώ βλέπω ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει βήματα προόδου σ' όλα τα επίπεδα".

Ο Διευθυντής Δικτύου Σχολών του Ολυμπιακού κ. Βασίλης Νάνος από την πλευρά του σημείωσε: "Για εμάς ήταν μια πρόκληση να φιλοξενήσουμε παιδιά από την άλλη άκρη του κόσμου τα οποία ήθελαν να μάθουν για τον Ολυμπιακό και τη χώρα μας. Το είχαμε κάνει και πριν από λίγους μήνες με τα παιδιά από το Σικάγο. Ελπίζω να έμειναν όλοι ευχαριστημένοι από το πρόγραμμα μας. Τα παιδιά αυτά είναι η καλύτερη διαφήμιση για τον σύλλογο και νομίζω θα έχουν να πουν πολλά στη χώρα τους και στους φίλους τους".

Τα παιδιά από την μακρινή ήπειρο της Ωκεανίας θα θυμούνται για χρόνια αυτά που έζησαν στην Ελλάδα και τις ... συναντήσεις τους με ποδοσφαιριστές παγκοσμίου επιπέδου όπως είναι ο Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ, ο Εστεμπάν Καμπιάσο και ο Όσκαρ Καρντόσο!







Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :