Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ Ο ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ, ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ Ο ΠΑΒΙΤΣ! (PHOTOS)


Η αποστολή της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, επέστρεψε στην «βάση» της την Κυριακή (9/10) το βράδυ μετά τη συμμετοχή της στο «1er TROPHEE DES CHAMPIONS» που διεξήχθη στο «Luis II» του Μονακό. Η παρουσία των «ερυθρόλευκων» στο δυνατό Τουρνουά ολοκληρώθηκε με θετικό πρόσημο με δεδομένη την χρονική στιγμή στην οποία βρίσκεται η προετοιμασία, και ο Θοδωρής Βλάχος είχε την ευκαιρία να βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα. Ο Ολυμπιακός τερμάτισε στην τρίτη θέση του τουρνουά, με απολογισμό τη νίκη κόντρα στη Σπαντάου και τις ήττες από Προ Ρέκο (12-6) και Γιουγκ (16-14). Παράλληλα η παρουσία των Πειραιωτών συνοδεύτηκε και από ατομικές διακρίσεις καθώς ο Γιάννης Φουντούλης αναδείχθηκε και βραβεύτηκε ως πρώτος σκόρερ (με 9 τέρματα) της διοργάνωσης και ο Γιόζιπ Πάβιτς ως καλύτερος τερματοφύλακας.

*ΜVP της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Φελίπε Περόνε της Γιουγκ.

Τη Δευτέρα (10/10) το προπονητικό επιτελείο έχει χορηγήσει ρεπό και η προετοιμασία θα συνεχιστεί από την Τρίτη (11/10) το πρωί.






Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :