Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

ΔΙΠΛΑ... ΣΤΑ ΕΙΔΩΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ! (PHOTOS)


Τα μέλη της Gladesville Ryde Magic είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γνώρισαν τα μέλη της Ακαδημίας της Gladesville Ryde Magic από την Αυστραλία! Η ομάδα από το Σίδνεϊ που πραγματοποιεί επίσκεψη στην Ελλάδα (έως την Τετάρτη 5/10) και "φιλοξενείται" από τον Ολυμπιακό παρακολούθησε την Κυριακή τον αγώνα Νέων με την ΑΕΚ στο Ρέντη και στο ημίχρονο είχε την τύχη να ... συναντήσειτ' αστέρια του Ολυμπιακού.

Ο Ντομίνγκεζ, ο Καρντόσο, ο Ντε Λα Μπέγια και πολλά ακόμη μέλη της ομάδας καλωσόρισαν τα παιδιά από την Αυστραλία, τους υπέγραψαν αυτόγραφα και φυσικά φωτογραφήθηκαν μαζί τους.

Φυσικά τα παιδιά της Ακαδημίας του Σίδνεϊ που έχουν προπονητή τον Κυριάκο Τοχούργλου ευχήθηκαν καλή επιτυχία στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και τους υποσχέθηκαν ότι θα είναι στο "Γ. Καραϊσκάκης" το βράδυ της Κυριακής για να τους στηρίξουν με τις φωνές τους στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.





Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :