Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Ο ΚΑΜΠΙΑΣΟ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ! (PHOTOS)


Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής έκανε έκπληξη στα παιδιά της Σχολής Καραϊσκάκη.

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους ποδοσφαιριστές της Σχολής Καραϊσκάκη το βράδυ της Τετάρτης. Ο Εστεμπάν Καμπιάσο βρέθηκε στο "Γ. Καραϊσκάκης" και ακούγοντας τις παιδικές φωνές και την ιαχή "Ολυμπιακός" αποφάσισε να επισκεφτεί την Σχολή για να μιλήσει στα παιδιά.

Ο σπουδαίος Αργεντινός ποδοσφαιριστής αποθεώθηκε από τα παιδιά τα οποία έτρεξαν προς το μέρος του για να τον αγκαλιάσουν και να του ζητήσουν αυτόγραφο. Ο Καμπιάσο, που είχε τιμήσει με την παρουσία του την κοπή της πίτας της Σχολής την περασμένη αγωνιστική περίοδο, μιλώντας στα παιδιά τους τόνισε ότι δεν πρέπει να τους ενδιαφέρει το αποτέλεσμα αλλά το να βελτιώνονται καθημερινά και να διασκεδάζουν το παιχνίδι.

Τα παιδιά του ευχήθηκαν καλή επιτυχία για τον αγώνα με την Αστάνα και του ζήτησαν να σημειώσει γκολ όπως στην Ελβετία! Ο Καμπιάσο ευχαρίστησε τους μικρούς ποδοσφαιριστές και τους αποχαιρέτισε τονίζοντας τους ότι παίρνει πάντα δύναμη από τα παιδιά! Φυσικά φωτογραφήθηκε μαζί τους και φώναξαν όλοι μαζί "Ολυμπιακός"!


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :