Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

PORTO LEONE : ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο... ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ;


Στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης», οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν αυτοί που... «γλέντησαν» την ΑΕΚ.

Ο λαός του Θρύλου που και αυτός από την πλευρά του είχε εντυπωσιακή παρουσία στις κερκίδες του Κραϊσκάκη, μετά τη… λήξη του ματς πήρε τη… σκυτάλη από τους παίκτες του Πάουλο Μπέντο και «γλεντάει» και αυτός την προπέρσινη πρωταθλήτρια της Β’ Εθνικής.

Διαβάστε το μήνυμα που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του Porto Leone στο Facebook και θα… καταλάβετε:

Είχαν το θράσσος οι οπαδοί της Μάρθας Βούρτση του ελληνικού αθλητισμού, αυτοί που ρίξαν την «αγαπημένη» τους ομάδα στη Γ’ εθνική για να μην πληρώσει τα χρέη ο πρόεδρος τους, να πιάσουν στο στόμα τους τον Ολυμπιακό και να μιλήσουν για εγκλήματα 20ετίας. Το μόνο έγκλημα εις βαρός σας είναι η ασέλγια και έχει ξεκινήσει από το 1925. Προφανώς, συνεχίζετε να επιδίδεστε στο αγαπημένο σας άθλημα, την μαλακία. Εξάλλου είναι γνώστο οτι γυρνώντας από την Κρήτη το 2006 κάνατε και διαγωνισμό μαλακίας. Για τις βρωμίες σας και την ιστορία σας τι να πρωτοθυμηθούμε;; Το χάρτινο κύπελλο (άνευ αγώνα)του 1966; Οτι πιαστήκατε στα πράσα για δωροδοκία το 86 στις Σέρρες; Το δκρυγόνο που ρίξατε το 91 στη Φιλαδέλφεια ενώ χάνατε και επαναλήφθηκε ο αγώνας από την αρχή; Τα φώτα που σβήσατε το 93; Τη βουτιά του Μανωλά με την Λάρισα το 94 για να πάρετε το πρωτάθλημα; Την «κακή» απόδοση του Καρκαμάνη το 99 στο Καυτατζόγλειο για να πάρετε τη δεύτερη θέση που οδηγούσε στο Champions League; Την ξεφτίλα που πέφτατε κάτω το 2001; Για τα μεταξύ μας παιχνίδια τι να πρωτοθυμηθούμε ρε κλαψιάριδες; Εντός 20ετίας οτι το 2001 σε 3 παιχνίδια φάγατε 12 γκολ( 4-1, 6-1, 1-2); Το 2002 θέλατε Χ να πάρετε το πρωτάθλημα και σας έδωσε 2 πέναλντι ο Βασσάρας και πάλι χάσατε κομπλεξικοί. Το 3-0 στην Κρήτη που σας διασύραμε και αγωνιστικά και οπαδικά; Το 6-0 το 2011; Το 0-4 το 2013; Το 4-0 πέρσι; Πιο παλιά το 6-0 το 81; Το 1-5 μέσα στη Φιλαδέλφεια το 72; Και όλα τα παραπάνω ενδεικτικά για να μην πλατιάζουμε.. Στο ξενοδόχειο της Αττικής οδού που πήγατε για εμψύχωση ήταν και ο Μπάγιεβιτς;; Ναι ρε, αυτόν που λέγατε προδότη και τον κοπανάγατε στην Καλλιθέα. Θα είστε αιώνια τρίτοι...Μια ζωή ψεύτες, κομπλεξικοί, κλαψιάριδες και φίδια... Θα είστε το αεκακι που σας είχε πει ο Νεστορίδης.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :