Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

ROTATION ΕΝΟΨΕΙ ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΕΛ


Το πρόγραμμα του ΑΠΟΕΛ είναι αρκετά βεβαρυμμένο τις τελευταίες εβδομάδες και ιδιαίτερα για τους διεθνείς παίκτες της ομάδας, οι οποίοι ταξίδεψαν στην Ελλάδα και στη συνέχεια στην Βοσνία για τις δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.

Ο Τόμας Κρίστιανσεν το γνωρίζει αυτό καλύτερα από όλους και σκέφτεται να παρατάξει μία 11άδα με αρκετές... αλλαγές κόντρα στην ΑΕ Ζακακίου, ούτως ώστε να ξεκουράσει κάποιους βασικούς παίκτες του ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης με την Γιουνγκ Μπόις για την 3η αγωνιστική του Europa League στη Βέρνη.

Ο Δανός τεχνικός ενδέχεται να ξεκινήσει βασικούς τους Αλωνεύτη και Αρτυματά, με τον προπονητή των Κυπρίων να περιμένει να δει αρκετά πράγματα και από τους δύο, ενώ χρόνο συμμετοχής θα δώσει κατά πάσα πιθανότητα και στους Μερκή και Μπρεσάν.

Ντε Καμάργκο και Ορλάντι ναι μεν ξεπέρασαν τα προβλήματά τους αλλά είναι πολύ πιθανό να μην τους χρησιμοποιήσει κυρίως για προληπτικούς λόγους.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :