Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

ΦΙΓΚΕΪΡΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ SUPER LEAGUE, ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΚΑΙ... Τ' ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ!


Συνέντευξη στην κάμερα των καναλιών Novasports, παραχώρησε ο Ντιόγκο Φιγκέιρας.

Ο Πορτογάλος μπακ του Θρύλου αναφέρθηκε στις πρώτες εντυπώσεις του από το Ελληνικό πρωτάθλημα, την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο αλλά και τους στόχους της χρονιάς.

Αναλυτικά:

Θα ήθελα να μοιραστείς μαζί μας τις εντυπώσεις σου από το ελληνικό πρωτάθλημα. Μετά τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, τι εικόνα έχεις σχηματίσει;

«Είναι αλήθεια πως δεν περίμενα ότι το επίπεδο θα είναι τόσο υψηλό, όμως, μετά από τέσσερις αγωνιστικές έχω να πω ότι με έχει εντυπώσει το πόσο καλό είναι το ελληνικό πρωτάθλημα»

Στον Ολυμπιακό τι βρήκες; Θεωρείς ότι υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός;

«Είναι πραγματικά ένας σύλλογος πολύ μεγάλος, με πολλούς ποδοσφαιριστές και μεγάλο ανταγωνισμό μεταξύ τους. Πιστεύω πως τώρα και με την ενεργοποίηση του Ομάρ τα πράγματα γίνονται ακόμα καλύτερα».

Πώς λειτουργεί στην ψυχοσύνθεσή σου πως ο Ολυμπιακός πορεύεται στον μονόδρομο της νίκης σε όποια διοργάνωση και αν αγωνίζεται;

«Πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ ωραίο το γεγονός ότι πάντα έχουμε τη ψυχολογία του νικητή και πιστεύω ότι αυτό πρέπει να συνεχίσει να γίνεται για πολύ καιρό».

Ο επόμενος κύκλος αγώνων είναι σημαντικός και έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας. Είναι 7 παιχνίδια σε 22 ημέρες, αρκετά από αυτά κόντρα σε δύσκολους αντιπάλους. Αισθάνεσαι ότι είσαι έτοιμος εσύ και οι συμπαίκτες σου να ανταποκριθείτε σε αυτή τη σειρά των αγώνων;

«Πιστεύω πως η ομάδα είναι πανέτοιμη. Εξάλλου αυτό είναι που αρέσει στους ποδοσφαιριστές. Για αυτό δουλεύουμε και προσπαθούμε καθημερινά. Μας αρέσει ο αγώνας και ο ανταγωνισμός. Θέλουμε, λοιπόν, τα παιχνίδια αυτά και είμαστε πανέτοιμοι να τα αντιμετωπίσουμε. Πιστεύω πως θα είναι ένας μήνας με μεγάλη ένταση. Και ελπίζω όλα να πάνε καλά για τον Ολυμπιακό».

Πρώτος αντίπαλος ο Πανιώνιος, έχει τον ίδιο απολογισμό με τον Ολυμπιακό. Δείχνει ότι είναι ένα ματς με υψηλό βαθμό δυσκολία. Τι εικόνα έχεις;

«Πραγματικά έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως είναι τα περισσότερα από τα εκτός έδρας παιχνίδια που έχουμε παίξει. Πρέπει να προπονηθούμε. Να είμαστε προετοιμασμένοι όσο το δυνατόν καλύτερα για να πάμε εκεί, να παίξουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Το όνειρο που θα ήθελες να ζήσει με τον Ολυμπιακό ποιο είναι;

«Θέλω να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και την επόμενη χρονιά να είμαστε στο Τσάμπιονς Λιγκ».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :