Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

«ΝΕΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η UEFA»


Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Κύπρου αναφέρθηκε στην νέα διοργάνωση για την οποία έχει αποφασίσει η UEFA.

Ακόμη περισσότερα παιχνίδια θα δίνουν οι ποδοσφαιριστές με τις εθνικές τους ομάδες. Και αυτό γιατί η UEFA έχει αποφασίσει θα θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο που είχε για μια νέα διοργάνωση.

Ο Κωνσταντίνος Σιαμπουλλής, υπεύθυνος επικοινωνίας της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Κύπρου σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 με αφορμή την αναμέτρησης της Εθνικής Ελλάδας με την αντίστοιχη της Μεγαλονήσου αναφέρθηκε στο πλάνο αυτό.

Όπως ανέφερε η νέα διοργάνωση θα ονομάζεται «Πρωτάθλημα Εθνών» η οποία θα αρχίσει μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Σε αυτή θα λαμβάνουν μέρος οι ομάδες χωρισμένες σε ομίλους βάσει της θέσης που έχουν στην κατάταξη της UEFA. Οι αναμετρήσεις της θα δίνονται παράλληλα με εκείνες για τα προκριματικά του Μουντιάλ ή του Euro. Οι ομάδες θα παίζουν μεταξύ τους δύο με τρία παιχνίδια.

Ουσιαστικά πρόκειται για έναν δεύτερο δρόμο για ομάδες που θα αποκλείονται από την προκριματική φάση. Στο Euro 2020 θα πάρουν την πρόκριση από αυτή τη διοργάνωση τέσσερις ομάδες και οι άλλες 20 από τα προκριματικά.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :