Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΤΟΝ... ΤΡΟΜΟ Η ΤΣΣΚΑ! (VIDEO HIGHLIGHTS)


Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, έπαιξε απίστευτο μπάσκετ και... διέλυσε στην Κωνσταντινούπολη τη Γαλατάσαραϊ με 84-109.

Οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη έδειξαν με το ξεκίνημα της EuroLeague τη... διάθεσή τους να επαναλάβουν το περσινό τους κατόρθωμα. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας με επιβλητική εμφάνιση διέλυσε την τουρκική ομάδα.

Η Γαλατά χάρη στους πόντους του Σινάν Γκιουλέρ έμενε κοντά στο σκορ μέχρι την είσοδο του Μίλος Τεόντοσιτς στο παρκέ. Ο Σέρβος γκαρντ ξεκίνησε με 4/6 τρίποντα και 4 ασίστ δίνοντας προβάδισμα 15 πόντων σε ένα δεκάλεπτο το οποίο ολοκληρώθηκε με αποβολή του Ντέντμον (δύο τεχνικές ποινές) και ολιγόλεπτη διακοπή.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι ήταν πιο... πεισμωμένοι και με τους Εμίρ Πρέλντζιτς και Άλεξ Τάιους μείωσαν στους 5 (66-71), όμως το δίδυμο Νάντο Ντε Κολό και Κάιλ Χάινς αντέδρασε ξανά (71-90, 32΄). Η διαφορά συνεχώς ανέβαινε, έφτασε μέχρι και τους 24 πόντους (73-97, 35') και η κόρνα της λήξης... ανακούφισε τους γηπεδούχους μιας και τελείωσε το... μαρτύριο τους.

Τα δεκάλεπτα: 18-27, 45-57, 71-81, 84-109

Δείτε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης:



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :