Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

ΕΦΤΑΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ... ΚΑΖΟ Η ΦΕΝΕΡ! (VIDEO HIGHLIGHTS)


Η Φενέρ είδε τον… χάρο με τα μάτια της και τον Μέλι να αστοχεί στο τελευταίο τρίποντο του ματς, με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να παίρνει τελικά τη νίκη κόντρα στην αξιόμαχη Μπάμπεργκ με 67-66.

Σε μάχη ανάμεσα στον Μπογκντάνοβιτς και τον Μίλερ μετατράπηκε το Φενέρ-Μπάμπεργκ. Ο Σέρβος άσος σκόραρε 18 πόντους, πήρε το… μπρα ντε φερ με τον Ντάριους Μίλερ (17 π.) και χάρισε στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς η νίκη, αποφεύγοντας... το κάζο κόντρα στους αξιόμαχους Γερμανούς που έχασαν το τελευταίο σουτ του αγώνα με τον Μέλι να είναι ο μοιραίος.

Άποντος ο Σλούκας, πολύ καλή εμφάνιση του Ζήση (11 π.) που βοήθησε όσο μπορούσε την ομάδα του για την ανατροπή!

Οι δυο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι σε όλη τη διάρκεια του ματς, με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ. Η Φενέρ πέντε λεπτά πριν το φινάλε ήταν στο +6 (62-56), αλλά... Τα τελευταία λεπτά ήταν δραματικά, ο Μίλερ έβαλε μπροστά τη Μπάμπεργκ με δύο βολές αλλά ο Πέρο Άντιτς απάντησε με τον ίδιο τρόπο διαμορφώνοντας το τελικό 67-66, με τον Μέλι να αστοχεί δευτερόλεπτα αργότερα σε τρίποντο από τα 8 μέτρα.

Κάπως έτσι, η Φενέρ πήρε το ροζ φύλλο αγώνα κόντρα στους αξιόμαχους Γερμανούς και μπήκε με το... δεξί στη νέα Ευρωλίγκα.

Τα δεκάλεπτα: 18-22, 36-33, 53-51, 67-66

Δείτε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης:



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :